Вхід | Реєстрація

Полтава знову приймала брейкдансерів із усієї України

Полтава знову приймала брейкдансерів із усієї України
26 червня, у парку «Перемога» відбувся вже традиційний фестиваль сучасного танцю «Циклофазотрон».
– «Циклофазотрон» зародився в 2008 році і відбувається двічі на рік – взимку та влітку, – розповів Валерій, організатор фестивалю. – Спочатку це був фестиваль виключно брейкдансу, але тепер у нас є номінації із поппінгу та хіп-хопу. Саме сьогодні вперше включені змагання із хіп-хопу – у Полтаві це дуже популярний стиль і нас попрохали включити цей вид танцю. На фестиваль прибуло більше 60 учасників із різних куточків України. Судді приїхали із Харкова, Артемівська та Євпаторії, хоч раніше були лише місцеві із «On traffic family».
Хоч і полтавські танцюристи показували високий рівень, але у номінації поппінг впевнено переміг гість із Харкова.
– Ми зараз активно беремо участь у фестивалях, адже на самих тренуваннях не відчуваєш того запалу і не отримуєш такого досвіду, – розповів Дазелдазел, переможець у номінації поппінг. – Тренуюся вже три роки. А про полтавський фестиваль дізнався із соціальної мережі. Сьогодні не виклався на повну, тому не можу сказати, що важко отримав перемогу.
Після поппінгу були батли (виступи брейкдансерів у групах) та сольні танці хіп-хоперів.

Автор: Денис Скриль, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 червня 2011, 16:36 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації