Вхід | Реєстрація

Бажання самостійно спиляти дерева перетворилося на адміністративний протокол

Замість того, аби скористатися послугами професіоналів, місцевий мешканець спробував самотужки позбутися аварійних дерев, та, не розрахувавши власних сил, спричинив розрив ліній електропередач. Деталі – в нашому наступному сюжеті.
Це – вул.Володарського. Зовсім нещодавно місцевий мешканець вирішив позбавити двір декількох аварійних дерев. Він, говорять в інспекції по контролю за благоустроєм міста, відповідно до чинного законодавства отримав усі потрібні дозволи.
Віктор Новохатько, головний спеціаліст інспекції по контролю за благоустроєм:
- Людина отримала дозвіл на спилювання дерев. Але виконувала ці роботи самостійно. Але не так сталося, як гадалося. Дерево впало не туди. Внаслідок цього була пошкоджена лінія електропередач і декілька будинків залишились без електрики.
Інспектори говорять – такі роботи мають проводити професіонали. Наслідком подій став адміністративний протокол, який склали на громадянина інспектори, але відомо і про звернення мешканців знеструмлених будинків з приводу пошкодження побутових приладів внаслідок події.
Віктор Новохатько, головний спеціаліст інспекції по контролю за благоустроєм:
- До міліції звернулися люди з заявами про те, що у них вийшли з ладу холодильники, телевізори.
За словами ж самого громадянина, він вже не один місяць намагався очистити двір від аварійних дерев. Говорить: декілька разів письмово звертався до управління житлово-комунального господарства міста, але там йому відповідали, що черга на спилювання таких дерев розписана на декілька місяців вперед. Тоді він сам отримав дозвіл на їх спилення і взявся за цю справу самотужки, що призвело до невтішних наслідків. До речі, громадянин повідомив, що знову звернувся до управління ЖКГ міста з тим же проханням, аби мешканцям будинку не загрожували аварійні дерева.

Автор: Максим Яров, http://www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 грудня 2009, 11:49 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації