Вхід | Реєстрація

У Гребінківському районі двоє чоловіків поцупили гербіцидів на 50 000 гривень

Гребінківські правоохоронці в ході відпрацювання району розкрили крадіжку з підприємства.
Оперативники встановили, що протягом місяця двоє чоловіків, один з яких працює водієм на данному підприємстві, маючи вільній доступ, під час транспортування гербіцидів, здійснювали їх розкрадання.
Таким чином, за вказаний період чоловікам вдалося поцупити 150 літрів та 10 пачок гербіцидів на загальну суму 50 000 гривень.
Наразі речові докази вилучені. Чоловікам загрожує притягнення до кримінальної відповідальності за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).
Триває дослідча перевірка, в ході якої будуть з'ясовані всі обставини скоєння злочину та прийняте відповідне юридичне рішення щодо фігурантів справи.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 червня 2011, 12:49 | Гребінка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації