Вхід | Реєстрація

Алкоголь надміру доводить кременчужан до злочину

За тиждень в місті скоєно три вбивства, і всі три у стані такого сп’яніння, що жоден з підозрюваних, навіть, пояснити не може, як таке могло статися. П’ятого грудня сімейна сварка в одному з приватних будинків в районі 1-ої міськлікарні завершилася трагедією. Як завжди в домі сиділи, випивали, чоловік і жінка - співмешканці сварилися. На ранок в будинку знайшли мертве тіло 43-річного чоловіка з колото-різаною раною в області серця. Правоохоронці підозрюють, що фатальний удар ножем нанесла йому співмешканка, до речі, на 19 років старша за свого чоловіка. Але сама жінка, навіть, вранці після так званого «бенкету» не змогла пояснити, що сталося.

Автор: www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 грудня 2009, 12:06 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації