Вхід | Реєстрація

Вандали зруйнували хокейний майданчик

Вандали зруйнували хокейний майданчик
Неодноразово жителі міста скаржаться, мов, немає де відпочити. Але все ж?
Ось, наприклад, взимку був збудований каток за ініціативи депутата міської ради, власника та видавця обласного інформаційно-рекламного тижневика  «Базар Медіа в Україні» Олександра Товстого. Він збирав чимало любителів активного відпочинку (хокей, фігурне катання). Радував як дітей, які опановували новий вид спорту, так і дорослих, які мали можливість позмагатися в хокейних баталіях. Гарний відпочинок взимку, важко з цим не погодитися. І ось сезон закінчився. Хокейний корт чекає початку наступного сезону… Чи ж довго проіснував майданчик неушкодженим? Як завжди, знайшлись охочі «допомогти». «Дбайливі господарі» вирішили підлатати діри у власних господарствах. Щоб далеко не ходити, не створювати собі зайвих проблем та не витрачати зайвих коштів, поспилювали дерев’яні стовпчики з хокейного корту. Це вже переходить усі межі! Замість того, щоб змагатися між собою по кількості добрих справ, жителі міста, як вандали, руйнують вже створене.

Знову не працює
Ще стався один прикрий випадок, який змушує обурюватися як жителів, так і керівництво міста.
Нагадаємо, що декілька тижнів тому єдиний фонтан, який знаходиться в районі Сарського перехрестя, знову запрацював. Спроб відновити його було вже декілька. І ось чергова невдача. Тільки фонтан розпочав свою роботу, про нього знову «подбали». Тепер це знову «ємність» для збору сміття.
У керівників міста в планах було встановлення ще одного фонтану в центральному парку. Але від поведінки наших жителів просто опускаються руки.

Автор: Юлія Кримовська, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 липня 2011, 13:08 | Гадяч | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації