Вхід | Реєстрація

На Новий рік та Різдво транспорт курсуватиме і вночі

Про це по повідомила під час чергової апаратної наради заступник міського голови Лариса Семеняга.
Зокрема, вона зазначила: «У ніч з 31 грудня на 1 січня транспорт курсуватиме з 23 до 5 години, а з 6 на 7 січня — з 23 до 2 години».
Вона також розповіла про заходи, які проводитимуться для полтавців та гостей міста протягом свят. Уже з 15 грудня розпочинає роботу «Козацький табір» — Новорічний ярмарок на Жовтневій, який є невід’ємним атрибутом веселощів та відпочинку.
— У Полтаві відбудеться велика кількість заходів для різних верств населення. 19 грудня до Дня Святого Миколая на Театральній площі відкриють голов-ну ялинку міста, біля якої щодня аж до 14 січня проходитимуть розважальні програми для дітей та дорослих. Свято Новорічної ночі розпочнеться на Театральній площі 31 грудня о 23 годині та триватиме до 3 години, — прокоментувала Лариса Борисівна.
Загалом, у підготовці та проведенні новорічних та різдвяних свят активну участь беруть меценати. Зав-дяки їм 5 січня до Полтави завітає поет Євген Євтушенко, творчий вечір якого пройде в Палаці дозвілля «Листопад».

Автор: Ольга ГНАТЕНКО, www.vechirka.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 грудня 2009, 15:19 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації