Вхід | Реєстрація

Кременчужанина урочисто провели на чемпіонат світу серед військових

Кременчужанина урочисто провели на чемпіонат світу серед військових
У понеділок, 11 липня, в приміщенні Автозаводського райвиконкому відбулося засідання міської спортивної федерації боксу, яке проводив його Почесний Президент, голова Автозаводської районної ради Володимир Коваленко. На порядку денному стояло питання щодо участі вихованця Кременчуцької спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з боксу Єгора Голуба у V-х Всесвітніх Іграх серед військових в Ріо-де-Жанейро (Бразилія), які пройдуть з 16 по 24 липня. Єгор Голуб є призером численних міжнародних турнірів з боксу, минулого року виконав норму майстра спорту міжнародного класу, а нещодавно став бронзовим призером чемпіонату України у ваговій категорії до 49 кг. Основну підготовку до Всесвітніх ігор він проводив у складі Національної збірної команди України на спортивній базі у Конча-Заспі, а в Кременчуці, на базі міської школи олімпійського резерву, закінчує підготовку до цього відповідального турніру під керівництвом своїх тренерів – Олега та Богдана Гончарів. На засідання федерації запросили батька спортсмена – Анатолія Голуба, який сам виховав сина. За його словами та висловленнями заслуженого тренера України Богдана Гончара, зайняття боксом допомогло Єгору не потрапити під негативний вплив вулиці, виховати в собі чоловічі риси та побачити увесь світ. Єгор подякував всім за підтримку та допомогу, і заявив про готовність боротися за перемогу, представляючи на цих змаганнях Україну та Кременчук. На засіданні висловлювали побажання успіхів у спорті, надії на високі результати та медалі, а також прозвучали слова подяки тренерам, керівництву федерації боксу та Автозаводського райвиконкому за створені умови для занять спортом кременчуцької молоді. На балансі райвиконкому знаходиться центр фізичного здоров’я населення «Спорт - для всіх», боксерська секція якого є філією Кременчуцької спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з боксу. Саме тут починав свій спортивний шлях Єгор Голуб. Напередодні, разом із тренерами, Єгор побував у церкві, де отримав благословення на перемогу у спортивних змаганнях від отця Володимира. Слід також зазначити, що Єгор Голуб у складі 18-ти кращих спортсменів Кременчука нещодавно отримав стипендію міської ради. Відповідне рішення було прийняте депутатами 5 липня. Кременчуцькі боксери добре відомі своїми досягненнями не тільки в Україні, а й на міжнародному рівні. Їх підготовка ведеться у декількох спортивних школах та клубах, провідним з яких є Кременчуцька спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву з боксу, заснована у квітні 1993 року. В школі працює 9 тренерів, із них 2 заслужених тренери України. В 16 навчальних групах займається 131 боксер. В 2010 році школою було підготовлено 5 збірників України, майстер спорту міжнародного класу, 2 майстри спорту України, 2 кандидати в майстри спорту, 5 першорозрядників та 53 спортсмени масових розрядів.

Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 липня 2011, 10:54 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації