Вхід | Реєстрація

У «Супутнику» розпочався другий тур

У «Супутнику» розпочався другий тур
Минулої неділі, 10 липня, в спортивно-оздоровчому комплексі Автозаводської районної ради «Супутник» розпочався другий тур. Відпочивати до табору приїхало 136 дітей, що значно більше, ніж у першому турі (101 дитина). На урочистому відкритті табору дітей вітали заступник голови Автозаводської райради Віталій Добрунов та директор закладу Геннадій Панов. Як повідомив директор, в ході другого туру буде організоване купання дітей на Пслі. Для забезпечення безпеки дітей з міською рятувально-водолазною станцією укладена угода по організації роботи рятувального посту під час купання. Крім того, за бажанням рятувальники будуть навчати плаванню тих дітей, які цього не вміють. «Якщо дозволять погодні умови, то купання буде щоденним, або навіть двічі на день», - зазначив Геннадій Панов і додав, що 30 липня у СОК «Супутник» розпочинається третій тур відпочинку. Вільні місця та путівки на цей тур поки що є. Нагадаємо, що з 20-го серпня у таборі планується організувати відпочинок для людей похилого віку. Близько 500 ветеранів матимуть можливість відпочити на березі Псла у чотири тури по 6 днів кожний. Торік у «Супутнику» після закінчення дитячих змін відпочили 394 пенсіонери. Ініціатором оздоровлення кременчуцьких ветеранів у районному дитячому таборі є голова Автозаводської райради Володимир Коваленко.

Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації