Вхід | Реєстрація

Мисливці Полтавщини взяли участь у Першій Національній виставці мисливських трофеїв

До 90-річчя Українського товариства мисливців і рибалок та 20-річчя Незалежності України з 4 по 10 липня Харківською обласною організацією УТМР при підтримці Українського філіалу SAFARI CLUB INTERNATIONAL відбулася Перша Національна виставка мисливських трофеїв. У ній взяли участь і мисливці з Полтавщини. На виставку приймалися мисливські трофеї, добуті як на території України, так і в державах близького та далекого зарубіжжя. Як повідомив завідувач сектору мисливського господарства Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Соломін, основну масу трофеїв склали рога козулі, оленя плямистого, оленя європейського, лося, черепи і шкури вовків, клики кабанів, черепа ведмедів, рисі та інших мисливських тварин. Кількість трофеїв не обмежувалася. Уперше були оцінені черепа лисиці, єнотовидної собаки, видри річкової, борсука, ховраха і бобра. До участі у виставці допускалися навчальні заклади, організації, мисливці і колекціонери, проживаючі як на території України, так і за її межами. Трофеї для оцінки приймалися з 10 травня по 25 червня 2011 року Харківською облорганізацією УТМР. Оцінку мисливських трофеїв по системі CIC I SCI проводила експертна комісія міжнародного рівня. За результатами проведення виставки мисливських трофеїв, було виставлено понад 300 мисливських трофеїв. Мисливцями з Полтавської області було виставлено-24 мисливські трофеї, з яких було добуто на території України (Полтавської області)-23. За підсумками виставки нагороди отримали 216 мисливських трофеїв: 20 гран-прі, 50 золотих медалей, 55 срібних медалей та 91 бронзова медаль. Полтавці здобули 22 мисливські трофеї, у тому числі: золоті медалі-8; срібні медалі-6 і бронзові медалі-8. За результатами проведеної виставки буде випущено «Каталог мисливських трофеїв України».

Автор: Прес-служба Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 липня 2011, 16:51 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації