Вхід | Реєстрація

Спортивні змагання «Анумо, козаки»

Спортивні змагання «Анумо, козаки»
Напередодні Дня Збройних Сил України у Гадяцькому професійному аграрному ліцеї відбулися спортивні змагання «Анумо, козаки», присвячені цьому святу. На початку змагань всіх присутніх привітали директор ліцею О.М. Мигаль, районний військовий комісар підполковник Г.А. Розколотько та начальник відділу у справах сім'ї, дітей та молоді райдержадміністрації В.М. Щухомет.
За звання найсильніших, найвитриваліших, найпрудкіших змагалися чотири команди – збірна першокурсників, збірна ІІ курсу, збірна ІІІ курсу та група ТУ. Щоб довести свою силу, спритність та витривалість, хлопці підтягувалися на перекладині, піднімали гирю, стрибали у мішку та попадали м'ячем у баскетбольне кільце, навіть стріляли з пневматичних рушниць по повітряним кулькам. Болільники жваво підтримували свої команди у змаганнях з армреслінгу, комбінованій естафеті та перетягуванні канату. Цікаві спортивні естафети підготували вчителі фізичного виховання ліцею М.А. Боряк, А.В. Шиян та викладач військової підготовки І.О. Голодний. Крім того глядачів та учасників в музичних перервах вітали учасники художньої самодіяльності навчального закладу.
Після запеклої боротьби перемогу здобула збірна команда третьокурсників, яку представляли Сергій Сімоненко, Дмитро Ковтун, Артем Набок, Ярослав Івченко, Роман Пономаренко, Сергій Боряк, Дмитро Шейко, Віктор Лагошин, Артем Музика та Дмитро Денисенко.
Переможці та учасники нагороджені грамотами та подарунками.

Автор: www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 грудня 2009, 12:39 | Гадяч | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації