Вхід | Реєстрація

У Гадячі стартував чемпіонат розумних. Відомі перші переможці

У Гадячі стартував чемпіонат розумних. Відомі перші переможці
30 листопада розпочалася серія міських змагань з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» Першим етапом чемпіонату стануть відбіркові інтелектуальні змагання серед учнівських команд у кожній школі міста.
Чемпіонат присвячено 65 річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників. Почесне право розпочати змагання в нашому місті було надано командам Гадяцької гімназії ім. Олени Пчілки. У цьому навчальному закладі п’ять команд змагалися за звання кращої. Перемогла команда «Олімпійці» з капітаном Ігорем Лісницею.
Чотири команди Гадяцької спеціалізованої школи-інтернату ім. Є.П. Кочергіна змагалися за вихід до першого етапу гри. Перемогу виборола команда «Еверест», капітан Аліна Мак. У подальшому відбіркові змагання команд у Гадяцьких спеціалізованих школах № 2 та № 4.
Організаторами і спонсорами змагань виступають приватний підприємець, власник магазину «Глобус», керівник клубу інтелектуальних ігор для дорослих «Магніт», що діє при районній дитячій бібліотеці, Олександр Васильович Грабенко та керівник дитячої філії клубу «Магніт», працівник магазину «Глобус» Олександр Вікторович Кірій.
Переможці шкільних змагань зустрінуться в приміщенні районної дитячої бібліотеки, де буде розігране звання кращої команди Гадяча. Кожен учасник команди-чемпіона буде нагороджений кришталевим глобусом та грамотою від організаторів та спонсорів змагань.

Автор: www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 грудня 2009, 12:52 | Гадяч | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації