Вхід | Реєстрація

Cесія Гадяцької міської ради

Cесія Гадяцької міської ради
8 липня відбулася дев’ята сесія Гадяцької міської ради шостого скликання. На порядок денний було винесено 45 питань, включаючи різне. Депутати затверджували, обговорювали та вносили зміни до відповідних рішень. Було прийнято рішення про виділення  300 тис. грн.  на роботи по реконструкції  з добудовою будівлі  по вул. Лесі Українки, 16 під краєзнавчий музей. Тендер виграв ПП «Будівельник», отож з понеділка відновляться ремонтні роботи на даному об’єкті.
Також затвердили питання  про виділення 100 тис. грн.  на роботи по облаштуванню міського цвинтаря по вул. Будька. А саме буде обвалована територія, встановлений бак для сміття, ємність для води, збудований туалет, облаштований центральний в’їзд та необхідні підходи.  На старому цвинтарі місця не вистачить, можливо, і на рік, тому після проведених відповідних робіт новий цвинтар буде відкрито для поховання.
Також затверджували рішення про зміни до міського бюджету,  про фактичну вартість харчування дітей, про виділення  коштів з цільового фонду міського бюджету на придбання морозильної камери в ДНЗ «Веснянка» та інше.
На сесії міської ради затвердили:
Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Сніцаренко Наталії Вікторівні та Ковалю Павлу Павловичу із земель запасу міської ради, не наданих у власність та користування в межах міста Гадяч, для будівництва та обслуговування індивідуального гаража за № 72,  площею 0,0024 га, яка розташована по вулиці Тельмана,18б.
Технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування (на умовах оренди) земельною ділянкою площею 0,0164  га  в  місті Гадяч, по вулиці Воровського (біля садиби № 14), для городництва, та передачу її в короткострокову оренду терміном на п’ять років, гр. Сироті Володимиру Пантелеймоновичу.
Продовження договору оренди земельної ділянки площею 0,2193 га за реєстраційним номером 040835900048 від 23. 06. 2008 року, ВАТ ”ПМК-171”, терміном на п’ять років, в місті Гадяч, по вулиці Тельмана, 22а, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку, землі житлової та громадської забудови.
Дозвіл Окаянченко Ларисі Володимирівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування  земельними ділянками (на умовах земельного сервітуту) в місті Гадяч, по вулиці Гетьманська та площі 50 років Жовтня (біля відділення Ощадбанку), для  комерційного використання (встановлення та обслуговування зовнішньої реклами).
Дозвіл Ситніку Юрію Леонідовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування  земельною ділянкою (на умовах земельного сервітуту), в місті Гадяч, по вулиці 50 років Жовтня (біля землеволодіння № 74), для  обслуговування об’єкта будівництва комерційного призначення.
Дозвіл Середі Наталії Яківні, Микитенку Михайлу Сергійовичу, Мотречку Богдану Олексійовичу, Коваленку Олегу Анатолійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель, в  місті Гадяч, із земель запасу міської ради, не наданих у власність та користування.
Дозвіл Мельнику Ігорю Миколайовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, для будівництва та обслуговування індивідуального гаража в  місті Гадяч, по вулиці Крупської, 51а, із земель запасу міської ради, не наданих у власність та користування.

Дозвіл Манжолі Марині Вікторівні, Ромасю Олегу Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельну ділянку, для обслуговування індивідуального гаража в  місті Гадяч, по вулиці Драгоманова,16б, гараж № 14.
Дозвіл Коваленку Анатолію Васильовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування (на умовах оренди) на земельну ділянку, для розширення існуючого гаража, в  місті Гадяч, по вулиці Лохвицька,1а, гараж № 1.
Дозвіл Ямпольському Валентину Борисовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування (на умовах оренди) на земельну ділянку, для городництва, в місті Гадяч, по вулиці Гетьманська (біля житлового будинку № 50).
Дозвіл Оробею Василю Андрійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право користування (на умовах оренди) на земельну ділянку, для будівництва та обслуговування  житлового будинку та господарських будівель і споруд в місті Гадяч, по провулку Лохвицькому, 7.
Дозвіл Кириченку Юрію Миколайовичу, Дементьєвій Аллі Валеріївні, Яковенко Лідії Іванівні, Цигрик Вікторії Іванівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельну ділянку, для обслуговування  житлового будинку та господарських будівель і споруд в місті Гадяч.

Дозвіл гр. Бибенку Олегу Олександровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів що посвідчують право власності на 1/2 частину земельної ділянки, для обслуговування 1/2 частини житлового будинку та господарських будівель і споруд в  місті Гадяч, по провулку Островського, 6.
Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Коваль Оксані Анатоліївні, Ониськів Марії Іванівні, Филю Сергію Івановичу, Дроботі Аллі Григорівні.
Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки для  обслуговування індивідуального гаража  Мовчану Миколі Олексійовичу, Підлісній Любові Іванівні.
Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд для ведення особистого селянського господарства Тихонович Оксані Вікторівні, Руденко Катерині Федорівні.
Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд загальною площею  0,1000 га, для ведення особистого селянського господарства площею 0,0124 га в місті Гадяч, по провулку Прокоповича,11, гр. Руденко Катерині Федорівні.
Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки для  обслуговування індивідуального гаража площею 0,0038 га в місті Гадяч, по вулиці Гагаріна, 43а, гараж № 302, гр. Лукаш Людмилі Анатоліївні.
Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1000 га в місті Гадяч, по вулиці Молодіжна,74, гр. Іваніні Петру Петровичу.

Автор: Юлія Кримовська, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 липня 2011, 13:54 | Гадяч | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації