Вхід | Реєстрація

Скільки коштує ремонт квартири в Гребінці?

Скільки коштує ремонт квартири в Гребінці?
Вартість ремонту залежить від індивідуальних переваг і фінансових можливостей замовника.
За словами Сергія Д., який більше десяти років займається євроремонтами квартир, зараз найпоширеніший вид замовлень - це ремонт двокімнатної квартири в "хрущовці". Ремонт "під ключ" такого приміщення обійдеться замовникові в суму до 60 тис. грн. Однокімнатної квартири - до 40 тис. А ось вартість ремонту трикімнатної квартири починається від 70 тис. грн.

Які ж розцінки в Гребінці на ремонтні роботи?
Досить поширене замовлення - здирання старих шпалер. Це самий нижчий розряд ремонтних робіт. Хоча і він коштує грошей: один квадратний метр "потягне" з вас від 3 до 6 грн.
Голі стіни треба грунтувати. Вартість цієї роботи - від 50 коп. до 1,50 грн. за кв. м. Армування стіни сіткою під плитку коштує дещо дорожче - 2,50 грн.
Далі, можливо, у вас з'явиться бажання перенести електричну розетку. Штроблення стін і установка розетки зводиться до одного показника - це функціонування однієї "точки", тобто розетки. Тариф чомусь в доларах - 45 за точку.
Тепер стіну треба вирівняти. Для цього використовується гіпсова шпаклівка. Шпаклюють стіни під шпалери або під фарбування. У першому випадку вам доведеться віддати робітникові від 25 до 35 грн. кв. м, в другому - від 30 до 40 грн.
При цьому треба пам'ятати, що вирівнювання стелі коштує дорожче. Підготувати стелю під шпалери - від 25 до 45 за кв.м, під фарбування - від 40 до 60 грн.
Шпалери... Сергій говорить, що тут вартість роботи розраховується від вартості самих шпалер. Обклеювачі шпалер беруть 10% від вартості матеріалу, але не менше 6 грн. за кв. м.
Переходимо до укладення плитки. За квадратний метр майстер візьме з вас від 25 до 60 грн. (якщо йдеться про стіни). Покласти плитку на полу варто на п'ять гривен (за кв. м) дешевше.
Поклейка звичайного багета коштує від 3 до 9 грн. за погонний метр, фігурного (псевдоліпнина) - від 15 до 35 грн.
Тепер про підвісну стелю. Вартість стелі з гіпсокартону розраховується від показника "перший рівень" (який ближче до стелі). Він коштує 45 грн. за квадрат - плюс 5 грн. за кожен подальший. Взагалі будь-яка конструкція з гіпсокартону (перестінок, арка, напіварка, неправдивий камін) коштує від 25 до 30 грн. за каркас. Натяжна стеля коштує від 26 до 200 грн. за кв. м.
Що стосується підлоги, то настилка лінолеуму стоїть від 3 до 6 кв. м, ламінату - від 10 до 35 грн. Паркет нині не в моді. Замовляють в основному паркетну дошку. За метр квадратний цього матеріалу робітники беруть від 45 грн. Установка пластикового плінтуса коштує від 3 до 10 грн. за погонний метр, дерев'яний - від 10 до 25 грн.
Установка нового вікна. Робітники беруть за монтаж від 7% до 10% від вартості самого вікна. Дерев'яне вікно - дорожче. Хоча вартість самих нових вікон в Гребінківському районі вражаюче різна.
І не забудемо сантехніку. Установка унітазу обійдеться замовникові в 75-260 грн. Вартість монтажу пластикових труб залежить від способу їх з'єднання. Дорожче вийде спайка труб. Кожен такий стик коштує до 17 грн. Витратне замовлення - установка ванни - від 150 грн. і вище. Установка душової кабінки - 10-15% від її вартості.
В середньому ремонт однокімнатної квартири в "хрущовці" під ключ (враховуючи витрати на матеріали) зажадає від замовника мінімум 45 тис. грн. Якщо ж хазяїн не скупився на дорогі матеріали і послуги дизайнерів, сума може вирости до 70 тис. грн. Хоча, якщо у вас, наприклад, "трикімнатка", то все одно з однієї кімнати з вас запросять мінімум 40 тис. Кожна подальша кімната додатково спустошить "кишеню" замовника на 20-40 тис. грн.
Для порівняння: якщо цікавлять столичні розцінки, то гребінківські цифри треба множити на три (це для околиць Києва). Ремонт в центральних районах столиці стоїть в 10 разів дорожче.

Автор: www.grebenka.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 липня 2011, 15:37 | Гребінка | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації