Вхід | Реєстрація

Геть, стереотипи!

Геть, стереотипи!
Королева КДУ-2009 – пристрасна й спокуслива брюнетка, яка захоплюється венеціанським стилем та знається на східних тонкощах. Фінал ювілейного конкурсу краси та юності довів – жіночність на першому місці!
Цьогорічна королева найбільшого ВНЗ Кременчука – Ольга Мулявка, разюче вирізняється з-поміж переліку попередніх королев – білявих та аморфних. Радійте, дівчата – чоловіки схаменулись і знову згадали, що наша краса – то не розрекламована дизайнерами невідомих сексуальних орієнтацій хлопчача фігура, а тонка талія, округлі стегна, пишні груди та звабливий погляд.

Принцеса Діана та Наташа Ростова на одній сцені
Нагадаємо, після відбіркового туру, який відбувся у V корпусі КДУ 7 жовтня, до фіналу пройшло 12 дівчат. Троє з них претендували на звання «Принцеси КДУ», адже до навчання у самому вузі їм залишилося близько року. Перший вихід дівчат на сцену був в образах відомих жінок різних епох та країн. Кожна обирала стиль, який найбільше відповідає душевному складу дівчини, наприклад, граційна та розумна Аурелія Кодрян бачить у собі дівчину у стилі рок-н-рол, а відома доброчинниця Юля Сергієнко обрала образ принцеси Діани, яка також прославилася благодійною діяльністю. Юля Капустіна, незважаючи на обличчя милого янголятка, обрала імідж авантюристки Соньки Золотої Ручки, а власниця хрестоматійно слов’янської зовнішності Юля Погрібняк перевтілилася в язичницьку богиню. Першим завданням дівчат було аргументувати, що саме робить їх схожими на представлених героїнь. На думку журі, найбільш вдало це зробила школярка Катерина Шевченко. Її образ – Наташа Ростова на першому балу. Катя у віршах пояснила, чому захоплюється тими романтичними часами.

Міс «Сама Досконалість»
А от у другому конкурсі нічого непотрібно було говорити. Бо це – конкурс купальників. Спочатку дівчата виходили на сцену в ексклюзивних хутряних виробах, потім, знявши їх, залишилися у купальниках з мініатюрними спідничками, а коли зовсім осміліли, то і спіднички віддали хлопцям-асистентам. Журі оцінило фігуру і вміння тримати себе студентки Катерини Богданової. Вона одержала приз у номінації «Краса і досконалість».

Таланти душі
Цього року у конкурсі талантів більшість дівчат танцювали. Проте не обійшлося і без вірша від Світлани Яременко та вокальних композицій від Юлії Капустіної та Тетяни Бойко. Своєму роялю залишилася вірною Аурелія Кодрян. Драматичний талант продемонструвала Ірина Пшенична. Та найбільше вразив пристрасний і професійно виконаний східний танець від Ольги Мулявки.
В останньому конкурсі дівчата дефілювали у вечірніх вбраннях і філософствували на тему стилю, інтелекту та краси. Приз за найкращу вечірню сукню отримала Катерина Богданова, а от найвлучніші думки про жіночу сутність – у школярки Тетяни Бойко. З її точкою зору не посперечаєшся!

Короновані красуні
Оголошенню імені королеви передувало вручення подарунків та призів в індивідуальних заліках від спонсорів конкурсу. Висновок журі обіцяв бути непередбачуваним, адже всі цьогорічні претендентки дуже різні та яскраві дівчата. Але інтригу тримали недовго – корону «Королеви КДУ-2009» одягла Оля Мулявка. Першою Віце-міс було названо стриману та вишукану Ірину Пшеничну, друга Віце-міс – ефектна та стильна Аурелія Кодрян.

Автор: Олена УСКОВА, фото Олександра МАКСИМЕНКА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації