Вхід | Реєстрація

Міст для вантажівок стане платним

75 грн за зважування потрібно буде сплатити перед тим, як проїхати Крюківським мостом. Такий тариф для великовантажного транспорту планують затвердити у міськвиконкомі.
Минулого тижня робоча група з підготовки регуляторних актів розглянула проект рішення міськвиконкому щодо затвердження тарифів на послуги з габаритно-вагового контролю вантажних автомобілів. Як зазначив директор КП «СМЕД» Д. Терещенко, підрахунки, зроблені спеціалістами його підприєм­ства разом зі співробітниками ДАІ, свідчать, що через Крюківський міст упродовж доби проїжджають близько 2 тис. великовантажних автомобілів. Контролю за проїздом транзитного транспорту, який розбиває кременчуцькі дороги та міст через Дніпро, наразі немає.
«Ми пропонуємо ввести тарифи на послуги зі зважування тих автомобілів, які співробітники ДАІ зупинятимуть через перевантаження», – пояснив Д. Терещенко. Вартість послуги за зважування однієї автівки мають намір визначити на рівні 75 грн.
Проїзд Кременчуком вантажного автомобіля, вага якого перевищує встановлену норму, теж планують зробити платним. Власник транспорту буде зобов’язаний завчасно погодити проїзд з міським шляховим ремонтно-будівельним управлінням. Інакше великовантажні фури направлятимуть в об’їзд. Планується, що на під’їздах до Кременчука будуть встановлені відповідні інформаційні дорожні знаки.

Автор: Віктор КРУК, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 грудня 2009, 14:30 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації