Вхід | Реєстрація

У «Супутнику» урочисто відкрили третій тур

У «Супутнику» урочисто відкрили третій тур
У п’ятницю, 5 серпня, в спортивно-оздоровчому комплексі Автозаводської районної ради м.Кременчука «Супутник» пройшло урочисте відкриття третього туру. На урочистостях дітей привітав заступник голови Автозаводської райради Віталій Добрунов, директор терцентру району Лариса Дзюба, та директор комплексу Геннадій Панов. У третю зміну до табору на відпочинок приїхала 151 дитина – в основному юні спортсмени. Як повідомив директор СОК «Супутник» Геннадій Панов, всього за підсумками сезону 2011 року у таборі відпочили та оздоровилися 387 дітей, що більше, ніж у минулому році. Одночасно у «Супутнику» почали готуватися до прийняття на відпочинок людей похилого віку, які приїдуть відразу після закінчення третього туру. За словами Геннадія Панова, вже подані заявки та знайдено фінансування, потрібне для організації відпочинку 412 пенсіонерів. Ведеться пошук коштів, щоби збільшити цю кількість. Нагадаємо, що для ветеранів Автозаводського району відпочинок у «Супутнику» повністю безоплатний. Оздоровлюватися на березі Псла вони будуть у 4 зміни по 5 днів кожна. Розмістять ветеранів на 1-му поверсі двоповерхового корпусу, де навесні зробили ремонт, встановили електробойлер для підігріву води та душові кабіни. Торік у СОК «Супутник» після закінчення дитячих змін відпочили 394 пенсіонери. Ініціатором та організатором оздоровлення кременчуцьких ветеранів у районному дитячому таборі є голова Автозаводської районної ради Володимир Коваленко.

Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації