Вхід | Реєстрація

На Полтавщині міліція затримала п’яницю-рецидивіста

На днях міліціонери Новосанжарського райвідділу  затримали п’яницю-рецидивіста, який обкрадав односельчан, щоб заробити на пляшку…
З приводу крадіжки алюмінієвої сітки до правоохоронців звернулася 71-річна мешканка села Велике Болото. Жінка вийшла вранці у двір і побачила діру в огорожі.
Довго міліціонерам шукати злодія не довелося. У поле їх зору одразу потрапив мешканець села Велике Болото – 26 річний Іван. Чоловік «відомий» у селі персонаж – насамперед, як любитель оковитої та прохач грошей на похмілля. Два місяці тому повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення крадіжки та розбою на території району. За цей час він уже був затриманий працівниками Новосанжарського райвідділу міліції за вчинення крадіжки металевих речей з дачного будинку в селі Велике Болото.
Аби у черговий раз розжитися пляшкою, він вирішив щось поцупити і продати. Так він і потрапив на подвір’я 71-річної жінки, звідки викрав близько 10 метрівалюмінієвої сітки , яка слугувала огорожею для домашньої птиці. Викрадену сітку Іван планував вигідно продати.
Але тепер, завдяки оперативності міліції, замість грошей зловмисник отримає реальний строк за ґратами. Стосовно нього порушена кримінальна справа за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Міру покарання крадію винесе суд, але відомо, що за порушеною статтею чоловіка можуть позбавити волі на строк від трьох до шести років.

Автор: Оксана Грузін, інспектор Новосанжарського РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 серпня 2011, 12:21 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації