Вхід | Реєстрація

У Гребінці сьогодні відзначають День знань

У Гребінці сьогодні відзначають День знань
Цього року першого вересня до шкіл України піде 4,2 мільйона учнів, з них понад 416 тисяч — першокласники. Прекрасне хвилююче свято, осяяне радісними зустрічами та щасливими посмішками, сповнене щирих почуттів і світлих сподівань, озвучене першим дзвоником нового навчального року. Це свято глибоко відчувається всіма. Ним захоплюються першокласники і студенти в трепетному очікуванні дотику до нового знання, вчителі і викладачі, які самовіддано прищеплюють паростки цих знань та першого життєвого досвіду, дорослі, що полинають спогадами у свої незабутні шкільні роки. Традиційно, цього дня в школах Гребінки проходять урочисті лінійки, присвячені початку навчального року. З особливою урочистістю зустрічають в школах першокласників. За хорошої погоди і доброго настрою відбувалося свято першого дзвоника в гребінківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2. З вітальними словами виступили директор школи Кулікова Тамара Віталівна, голова районної ради Зінченко Валерій Миколайович, батьки першокласників та випускників. Голова районної ради Зінченко В. М. вручив подарунок школі від адміністрації району холодильну камеру. Перед початком нового навчального року в цій школі зробили косметичний ремонт: переклеїли шпалери, пофарбували підвіконня, батареї, підлогу та повісили новенькі штори – це все на, що спромоглися батьки. Свято 1 вересня, завжди залишається в пам'яті кожної людини. Де хто асоціює його зі шкільними роками, а може молодий вчитель більше хвилювався, коли сам вперше йшов на свій власний урок. Втім 1 вересня це всенародне свято, адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку. Отже з нагоди дня знань Офіційний сайт мітса Гребінки вітає усіх з початком навчального року. Бажаємо міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони це сила!

Автор: Григорій Сліпак, www.grebenka.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 вересня 2011, 15:58 | Гребінка | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації