Вхід | Реєстрація

Міський голова Полтави та його заступники збільшили собі премії

7 вересня, депутати Полтавської міськради на сесії проголосували за збільшення премії міському голові та його заступникам.
– На початку року розмір премії ми встановили не більше як 30 відсотків від посадового окладу, а тепер голосуємо за збільшення цього порогу до 80 відсотків, – пояснила Ірина Яковлєва, заступник міського голови. – Але в середньому премія буде становити 60-65 відсотків. У декого, за результатами роботи може бути і взагалі нуль. Ми зекономили кошти за рахунок індексації зарплати та не використані протягом поточного року виплата в розмірі 10 посадових окладів, що повинні видаватися в зв’язку із виходом на пенсію. Але в зв’язку із продовженням терміну перебування на державній службі ці виплати не робили.
Олександр Мамай (міський голова), Оксана Деркач (секретар міської ради), В’ячеслав Стеценко (перший заступник міського голови), Ірина Яковлєва (заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючий справами виконкому Полтавської міської ради), Дмитро Трихна (заступник міського голови), Олександр Найпак (заступник міського голови), Ольга Борисенко (заступник міського голови) та Світлана Порохня (заступник міського голови) тепер зможуть отримувати премії в розмірі 80% від посадового окладу.
– Працівники міськвиконкому в середньому отримують зарплату в розмірі 1,5 – 2 тисячі гривень, – сказав Олександр Мамай. – Я взагалі дивуюся як вони ще працюють. Тому ми також будемо збільшувати премії і працівникам міськвиконкому.

Нагадаємо, що нещодавно кременчуцькі чиновники такоє підвищили собі розміри премій

Автор: Денис Скриль, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 вересня 2011, 14:20 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації