Вхід | Реєстрація

На мажорній ноті

"Ворскла" - "Закарпаття" 2:0 (2:0)
Полтава. Стадіон «Ворскла» імені Бутовського
Арбитр: Андрій Шандор (Львів)
Асистенти: Сергій Букреєв, Олег Плужник (обидва - Харків)
Голи: Цуррі 3, Безус 29.
"Ворскла": Долганський, Матвєєв, Даллку, Краснопьоров, Маркоскі, Кулаков (Ярмаш 90), Безус (Чеснаков 82), Сачко (Янузі 74), Цуррі, Медведєв, Єсін.
"Закарпаття": Бабенко, Чижевський, Донець, Ксьонз (Андронік 43), Шендрик, Давидов, Тимченко, Козоріз (Платонов 46), Микуляк, Леандро, Трішовіч (Гомес 58).
Попередження: Трішовіч 45, Цуррі 45.

За день до матчу на Полтаву звалився цілий снігопад. Особливо якщо врахувати те, на скільки сніжними є зими останніми роками. Такі умови зазвичай більше йдуть на руку тому, хто руйнує на футбольному полі, а не тому, хто збирається створювати. Фаворитом у матчі виглядала все ж «Ворскла», тому шанси «Закарпаття» на позитивний для себе результат значно підвищувалися. Але грають у футбол люди, а не природні катаклізми. Тому остаточно розставити все на свої місця мала лише гра.
А розпочалася вона з традиційної для останніх домашніх матчів «Ворскли» активності господарів і не менш традиційного швидкого голу. Вже на 4-й хвилині Кулаков подав кутовий, Ксьонз дуже довго думав куди вибивати м’яч, за що і був покараний Безусом. Роман накрив суперника в безпосередній близькості від воріт, м’яч відскочив до Цуррі і Дебатік з близької відстані розстріляв Бабенка. «Ворскла» продовжувала методично нагнітати обстановку біля воріт суперника і створювати небезпечні ситуації. На 6-й хвилині головою міг забивати Маркоскі, але після навісу Кулакова трішки не влучив у ворота. А на 13-й хвилині міг відзначитися вже сам Кулаков, якого партнери серією коротких передач вивели майже сам-на-сам з Бабенком, але м’яч звалився з ноги у восьмого номера «Ворскли». Гол назрівав. І відбувався він на 30-й хвилині. Маркоскі заробив штрафний неподалік правого кута штрафного майданчика і сам же його виконав. Досвідчений Бабенко помилився на виході і Безусу залишалося поцілити лише у порожні ворота – 2:0. Знову два м’ячі у перші півгодини гри. До кінця тайму господарі контролювали перебіг подій на полі, натомість у підопічних Гамули в атаці мало що виходило.
Другий тайм вийшов малоцікавим. Полтавці повністю контролювали перебіг матчу, більше володіючи м’ячем, а також захопивши центр поля. Попри активні заклики Ігоря Гамули ужгородці так до кінця матчу і не змогли знайти шляхів до воріт Сергія Долганського. Дещо пожвавилася гра в останні п’ять хвилин, але рахунок на табло так і не змінився. 2:0 – «Ворскла» достойно завершила в цілому дуже вдалий рік. Гравці розходяться у відпустки, щоб через певний проміжок часу знову зібратися і розпочати підготовку до другого кола. Будемо сподіватися, що в новому році нашим хлопцям вдасться надолужити згаяне у перші частині чемпіонату. А за цей рік можемо сказати Миколі Павлову і його команді «СПАСИБІ !!!»

Автор: www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 грудня 2009, 11:54 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації