Вхід | Реєстрація

Миколі Співаку з шоу «Фермер шукає дружину» досі пишуть наречені

Миколі Співаку з шоу «Фермер шукає дружину» досі пишуть наречені
48-річний Микола Співак із села Коломицівка Глобинського району – екс-учасник шоу «Фермер шукає дружину», що іде на каналі СТБ щовівторка о 20:10. Нині чоловік збирає урожай на полях, а ще урожай листів у поштовій скриньці. Про залаштунки шоу, а ще як міського жителя «засмоктало» село та життя тепер, після проекту, розповів «Колу».
– На екрані я зовсім не такий, як у житті, – каже Микола Співак. – Так сказали про мене друзі, та й сам бачу, що за кілька хвилин ефірного часу людину і її суть побачити неможливо.

За умовами проекту, 10 чоловікам, сюжети про яких були в ефірі, упродовж двох тижнів надходили листи. За кількістю листів у «Фермер шукає дружину» залишились лише 5 тих, хто отримав найбільше послань від претенденток на руку й серце.
Пан Микола отримав не таку велику кількість листів, як дехто з учасників листів від жінок, котрі б могли пов’язати свою долю з фермером із Полтавщини. Тож він та ще четверо учасників вибули з проекту. Своєму вибуттю на тому етапі Микола Васильович радий.
– Я не шкодую, що взяв участь, адже дізнався багато чого нового, побачив телевізійну кухню зсередини, – зізнається Микола Співак. – До участі в телепроекті думав, що люди по той бік екрану якісь неземні, незвичайні, а виявилось, що такі, як і я.
Узяти участь в шоу чоловіка умовив сват Іван, якого глядачі бачили в ефірі.
– Давай знайдемо тобі жінку, – переконував мене сват, – каже фермер. Це шанс, нічого поганого тобі з цього не буде, тож я, як слабохарактерний у питаннях, в яких не відчуваю небезпеки, піддався. – Іван сам заповнив за мене анкету й надіслав на СТБ, але, звісно, з моєї згоди.
Як часто буває в маленьких населених пунктах, як тільки проїде машина до когось, уже в селі знають, що, хто і чого приїхав. У Коломицівці зйомки сюжету про Миколу Співака відбувалися влітку, але фурору не наробили.
– У нас же село приблизно на 100 дворів, вимираюче. Знімальна група приїздила скромно на мікроавтобусах, тож у селі люди не знали про мою участь в проекті.
Нині, вже після вильоту з шоу, пан Микола не потерпає від цікавих земляків.
– Ніхто мене про наречених чи шоу не питає, – каже чоловік. – Це особисте, а особистим я можу ділитись тільки з друзями, близькими мені людьми.
Досі Микола Співак отримує листи від жінок, котрі зацікавились ним. Але до жодної у гості ще не їздив.
– Є такі, які мене зачепили і змістом листів, і фото, але збирають відвідати їх після збору урожаю, – говорить фермер. – Телефоном спілкувався з авторками листів ж, але поки ніхто не зачепив. Географія дуже широка, а нині гаряча пора в селі,  тож їздити ніколи. А там видно далі буде, як воно складеться, зберу урожай та й відвідаю когось, адже людину треба бачити, відчувати, лише телефоном і в листі – цього мало. Мушу бачити її ставлення до мене, відчуття.
Як каже Микола Співак, він все розуміє розумом, але у виборі майбутньої дружини керується емоціями, серцем.

Співак співати не вміє, бо слон на вухо наступив

Микола Васильович носій милозвучного прізвища, але не вміє співати. Про себе каже, що слон на вухо наступив. І дозволяє собі наспівувати щось лише у машині, коли ніхто не чує.
Микола Співак не з юності займався фермерством. Це нині він орендує та обробляє 800 гектарів землі, має близько двох десятки одиниць рухомої техніки, людей, котрі працюють на ній.
Колись металург жив у Дніпропетровську, де навчався й пішов після інституту працювати на завод. І нині після жнив чоловік живе в місті, їздить туди поспілкуватись із друзями.
А змусив оселитись у селі і розвинути фермерську справу батьків заслужений відпочинок.
– Він у мене з тих людей, що без роботи вмруть, – каже про батька Микола Васильович. – Думав я спочатку, ось допоможу батьку трохи і поїду в місто, і так уже повелося нині.
Окрім роботи на землі, Микола Васильович любить готувати. Найкраще в нього виходить борщ та шашлик зі свинини.

Фермер любить і вміє готувати, улюблена страва – борщ
– Коли я в Дніпропетровську, то друзі з’їжджаються скуштувати мого борщу, – каже чоловік.
А про секрети свого шашлику повідав таке: шашлик не терпить жіночих рук, м’ясо для страви треба брати тільки свіже, з морозилки вже не таке. Маринувати пробував по-різному: у вині, томатному соку, сироватці, молоці, мінеральній воді… А сіль та прянощі – хто як любить.
– Якщо усього дотримуватись, то дві години маринується і на вогонь, – ділиться фермер.
Відпочинок любить біля моря – Крим, Туреччина, Єгипет.

Полтавець відпочиває від землі біля морів у Єгипті, Туреччині та в Криму
В інших проектах каналу чоловік іще брав би участь, а от співпрацювати з іншими телеканалами, за умовами договору, не має права кілька років. Та й не прагне, каже, що слава йому ні до чого.
У людях Микола Співак цінує щирість. Радий, що має свободу вибору, може обирати з ким товаришувати й вести бізнес.
– Якщо у справі мені буде менш вигідно, але спілкування з певним людьми для мне буде комфортним, я обиру цих партнерів, – говорить Співак.
У дорозі полями й по шосе Миколу Співака виручає авто KIA SOUL.

Автор: Ніна КОРОЛЬ, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 вересня 2011, 14:32 | Глобине | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації