Вхід | Реєстрація

Юних футболістів поздоровили з перемогою

Юних футболістів поздоровили з перемогою

На апаратну нараду Автозаводського райвиконкому запросили збірну футбольну команду центральної частини міста, яка перемогла у першості району з міні-футболу на призи ВАТ «Кременчуцький завод технічного вуглецю». Капітану команди був вручений кубок чемпіонату, а всім юним футболістам на згадку про перемогу голова районної ради ветеранів Олексій Зубченко подарував фотографії команди у фоторамках. 

Голова Автозаводської районної ради Володимир Коваленко підкреслив, що футбольний чемпіонат Автозаводського району напередодні Дня міста відтепер буде проводитися щорічно. Кременчуцький завод технічного вуглецю готовий і надалі допомагати в його організації.

Нагадаємо, що фінальна частина першості Автозаводського району з міні-футболу, присвяченої 440-річчю Кременчука, проходила 17-го вересня, на стадіоні оздоровчого комплексу «Зорі» в с.Омельник. Переможці змагань були нагороджені комплектами футбольної форми, а футболісти команди, яка посіла друге місце – футбольними м’ячами. Без подарунків не залишився жодний юний футболіст. А спеціальні призи – мобільні телефони, отримали кращий воротар змагань, та кращий нападаючий.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 вересня 2011, 16:50 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації