Вхід | Реєстрація

На КВБЗ відзначили 10-ти річний ювілей пасажирського вагонобудування

На КВБЗ відзначили 10-ти річний ювілей пасажирського вагонобудування
23-24 вересня 2011 року на Крюківському вагонобудівному заводі  пройшли урочистості, присвячені 10-річчю галузі українського пасажирського вагонобудування. У цей день на підприємство прибули партнери вагонобудівників з різних країн, колеги, представники влади, високі гості, зокрема:  міський голова Олег Бабаєв, голова Полтавської обласної держадміністрації Олександр Удовіченко, перший заступник міністра інфраструктури України Костянтин Єфименко, генеральний директор "Укрзалізниці" Володимир Козак, голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов  та інші.
Мітинг відбувся у новому зварювально-складальному цеху. Першим привітав працівників вагонобудівного заводу з Днем машинобудівника і 10-ти річним ювілеєм пасажирського вагонобудування голова наглядової ради - президент ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» Володимир Приходько, зі словами вітання цього дня зверталися до кременчуцьких вагонобудівників міський голова Олег Бабаєв, губернатор Полтавщини Олександр Удовіченко, перший заступник міністра інфраструктури України Костянтин Єфименко, генеральний директор "Укрзалізниці" Володимир Козак та інші. Всі вони відзначили вагомі досягнення ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод»  у освоєнні нової техніки – протягом 10 років на підприємстві освоєно 32 моделі та 24 модифікації пасажирських вагонів, чотири моделі вагонів метро, сім моделей візків, в тому числі і на пневматичному підвішуванні. Всього з 2002 по 2011 рік Укрзалізниці було передано 304 пасажирських вагона У липні 2011 року кременчуцькими вагонобудівниками було створено вагон міжнародного класу RIC – спальний вагон підвищеної комфортності, який може курсувати по коліям різної ширини, як по залізницям СНД, так і по магістралям Європи. Похвалилися вагонобудівники і швидкісним потягом створеним для ЄВРО 2012.
Після урочистої частини гості та  працівники підприємства побували на виставці продукції ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод»  та заводів партнерів. Разом з керівником "Укрзалізниці" Володимиром Козаком, головою Київської міської державної адміністрації Олександром Поповим  та головою наглядової ради - президентом ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» Володимиром Приходьком оглянув новенькі вагони метро, пасажирські вагони та вагони потягу для ЄВРО 2012 і міський голова Олег Бабаєв.
 Олег Бабаєв зазначив, що вагонобудівний завод є одним із бюджетоутворюючих  підприємств  міста, завдяки стабільній роботі якого суттєво поповнюється бюджет міста, а працівники бюджетної сфери вчасно отримують заробітну плату. Найбільше вразили міського голову Кременчука можливості нещодавно збудованого цеху пасажирського вагонобудування.  Вітаючи вагонобудівників із святом, Олег Бабаєв побажав їм всього найкращого, а підприємству стабільності та нових виробничих досягнень.

Автор: Кременчуцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 вересня 2011, 17:47 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації