Вхід | Реєстрація

У жовтні частина відомчих гуртожитків Полтави стане комунальними

У жовтні частина відомчих гуртожитків Полтави стане комунальними
Зокрема, мешканці п’ятиповерхівки на вулиці М.Бірюзова, 66 радіють, що зможуть, нарешті, приватизувати свої кімнати, про що мріють роками.
Днями відбулася робоча нарада в облдержадміністрації, на якій обговорювали подальшу долю відомчого гуртожитку на М.Бірюзова, 66. Враховуючи перелік осіб, які взяли участь у ній, його жителі сподіваються, що вже невдовзі зможуть приватизувати свої кімнати. Отже, у нараді взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Віктор Животенко, заступник міського голови Полтави Олександр Найпак, начальник Головного управління ЖКГ області Олександр Тонков, заступник голови правління Полтавського обласного міжгосподарського виробничого об’єднання по агропромисловому будівництву «Полтавоблагробуд» Володимир Кобищан. Посадовці обговорили питання про передачу гуртожитку в комунальну власність міста згідно з чинним законодавством, зокрема, відповідно до закону «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків».
Як повідомила «Полтавщині» мешканка згаданого гуртожитку Валентина Кукоба, вчора ініціативна група жильців побувала у начальника управління ЖКГ міськвиконкому Сергія Сінельніка. За його словами, остаточно питання про передачу гуртожитку в комунальну форму власності вирішать депутати на черговій сесії міської ради вже у жовтні.
Нагадаємо, у квітні цього року в згаданому гуртожитку виник конфлікт між мешканцями та власниками. Останні пропонували людям викупити свої кімнати за ринковими цінами. Тим часом усі побутові приміщення знаходяться практично в аварійному стані.

Автор: Анна ДОВГОШЕЙ, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 вересня 2011, 13:26 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації