Вхід | Реєстрація

Олег Тягнибок відвідав Полтавщину

10 грудня 2009 року кандидат на пост Президента України, лідер Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок відвідав Полтавщину. Спочатку Олег Ярославович зустрівся з мешканцями та гостями міста Кременчука, пізніше завітав до обласного центру – Полтави.
Зустріч з полтавчанами відбулась у приміщені Полтавського національного педагогічного університету ім. В. Г. Короленка. Вступне слово промовив довірена особа Олега Тягнибока у виборчому окрузі №147 Віктор Ревегук. Зокрема, він запросив до слова Олега Тягнибока, і з цього моменту почалося жваве спілкування з жителями та гостями Полтави.
Олег Тягнибок розповів присутнім про основні засади своєї передвиборчої програми. Присутніх на зустрічі цікавили запитання, насамперед, соціально-економічного характеру, зовнішньої політики, молодь цікавилась проблематикою освітньої галузі, національної політики тощо. Лідер "Свободи" зазначив, що саме молодь є рушійною силою у державотворчих процесах, а якщо 80% молодих людей мають вищу освіту, то з такою молоддю можна будувати національну державу, не боячись за її майбутнє.
Одразу після зустрічі з виборцями, членами та прихильниками ВО "Свобода" відбулась нарада з керівниками районних та міських організацій ВО "Свобода", під час якої Олег Тягнибок на голосив про необхідність стовідсоткового забезпечення присутності представників "Свободи" на виборчих дільницях в якості членів ДВК та спостерігачів. Нагадав він і про місцеві вибори, які вже не за горами, а також про ймовірність позачергових парламентських виборів.
Всім учасникам зустрічі Олег Ярославович побажав не втрачати надію та віру у майбутнє, а також закликав підтримати ВО "Свободу" на виборах.

Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО "Свобода"


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 грудня 2009, 15:47 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації