Вхід | Реєстрація

У Кременчуці вітчима підозрюють у згвалтуванні неповнолітньої доньки

У Кременчуці вітчима підозрюють у згвалтуванні неповнолітньої доньки
Сексуальні стосунки між 38-річним чоловіком і дівчиною тривали кілька років. Мати ні про ще не здогадувалася.
Днями до правоохоронців звернулася 15-річна учениця однієї з міських шкіл і повідомила про те, що її тривалий час гвалтує вітчим. Додому дитини виїхали оперативники, які застали ідилічну картину сімейного життя: вітчим та його дружина – рідна мати потерпілої – разом проводили час і не підозоювали лиха.
«Перевірка встановила, що родина проживала разом більше 4 років. Спільних дітей у подружжя не було. Для 38-річного кривдника цей шлюб був першим і власних дітей він не мав. У школі, де вчиться дівча, чоловіка характеризують виключно із доброї сторони. Розповідають, що він завжди бере активну участь у житті доньки, завжди привітний. 38-річна мати дівчинки працює у медичній галузі міста. Її позмінний графік роботи не дозволяв приділяти донці вдосталь уваги. Тим часом вітчим «цінував» кожну мить», - розповідає начальник КМУ Сергій Зюбаненко.
Перший статевий контакт між збочинцем та його донькою, за словами потерпілої, відбувся, коли останній було 13 років. Як розповідає Сергій Зюбаненко, він скористався відсутністю дружини і задовольнив свою пристрасть. Дівчина слухняно виконувала всі вимоги вітчима.
«Наступного дня, коли мати повернулася з роботи, дівча побоялося розповісти правду, вирішила, що їй не повірять і вона зробить тільки гірше. Думала про все забути, але не вийшло. Вітчим зрозумів, що покарання не послідувало і повторив свої брудні встіхи через кілька місяців. Після останнього інциденту неповнолітня жертва замкнулася у собі, почала прогулювати школу, боялася батьківської «уваги». Нікому нічого не розповідала, вважала винною себе», - розповідають у КМУ.
У такому жаху пройшло кілька років. Статевий акт між дівчиною та вітчимом знову повторився минулого тижня. Скривджена неповнолітня не витримала і нарешті пожалілася про сексуальні домагання своєму старшому другові. Останній без вагань у той же день пішов із нею до міліції.
«Нині мати дівчинки перебуває у шоці і перше, у що не може повірити, так це у чоловікову зраду. Вітчим нині знаходиться у міському ІТТ і вже звідти кається про скоєне ним, але водночас зазначає, що нікого не гвалтував. Сама жертва, яка прожила із цим тягарем кілька років, тримається досить стримано», - розповідає прес-офіцер КМУ Тетяна Романчук.
Правоохоронці стверджують, що враховуючи обставини справи і давнину деяких обставин, доказову базу зібрати буде дуже складно. Можливо, статтю перекваліфікують. Але на сьогодні проти батька порушено справу за ст.152 ч.3 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання від 7 до 12 років позбавлення волі.

Автор: Ольга Дерев'янко, www.vestnik.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 жовтня 2011, 15:44 | Кременчук | Кримінал
1. Олексій / 9 жовтня 2011, 20:28
1. водій пише:
«А може прийшли часи такі що вам навіть мопед нізашо заправити щоб поїхати дізнатись новини?
»

А може просто придавили...?
2. водій / 10 жовтня 2011, 00:13
За депутата припущу 50/50 бо один грець ції новини повсюди хватає. Тільки тут її і нема. А ДТП що у підгорівці, із тих деталів що мені було чути, там взагалі чиновників бізнесменів та інших затичок для ротів не було.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації