Вхід | Реєстрація

У Полтаві певний час не видавали паспорти

В обласному управлінні сектору у справах громадянства, іміграції та реєстрації фізичних осіб пояснюють – не було бланків. Така ситуація спричинила черги та невдоволення громадян. На початку грудня проблема отримала розв'язку – бланки у паспортні столи міста надійшли. Про особливості роботи паспортних столів в нинішніх умовах та про прийом громадян детальніше – у наступному сюжеті.
Заступник начальника відділу сектору у справах громадянства, іміграції та реєстрації фізичних осіб Октябрського району Лариса Сліпець розповідає: бланки на паспорти не отримували увесь листопад. За цей час до Октябрського відділення надійшло майже 600 клопотань громадян. Тепер, коли бланки є, паспортистам відділення доводиться підганяти роботу. Лариса Сліпець говорить: вони виписують близько ста паспортів за день. До того ж в Октябрському відділенні зараз не полишили приймати документи від громадян. Для того, аби звести нанівець колапс, що виник, паспортистки приходять на роботу о сьомій ранку та працюють з одним вихідним днем. На сьогодні всі громадяни, які подали документи на обмін паспортів – по зміні прізвища, по досягненню 16-річного віку, по втраті паспорта – можуть отримати його у встановлений законодавством термін, говорить Лариса Сліпець.
Лариса Сліпець, заступник начальника відділу СГІРФО Октябрського району:
- Хотілось би відзначити те, що, враховуючи, що в Україні в період з 1 по 10 січня 2010-го року оголошено вихідні, ми запрошуємо всіх громадян, яким назначена видача паспортів в період цього терміну, отримати документи до 1-го січня, щоб реалізувати своє виборче право.

Автор: Юлія Лис, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2009, 10:19 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації