Вхід | Реєстрація

«Ворскла» взяла реванш у «Олександрії»

«Ворскла» взяла реванш у «Олександрії»
На зборах в Ялті ворскляни провели товариський поєдинок проти добре знайомої "Олександрії", і зуміли узяти реванш за поразку на кримській землі 5-го вересня, що також проводиться у рамках учбово-тренувального збору. А ще ця перемога стала хорошим подарунком для генерального директора ФК "Ворскла" Дмитра Яворского, який учора відмітив свій 49-й День Народження.
За традицією ігор на зборах обоє 45-хвилинки полтавчани провели в різних складах.
Повернення в лад найдосвідченішого Сергія Закарлюки, завдяки якому в другому таймі молоді футболісти "Ворскли" не знітилися, і йшли вперед, зумівши розвинути успіх своїх досвідченіших партнерів. Із молодіжної збірної повернувся Роман Безвусий, який двічі розписався у воротях місцевої збірної на Мальті. На "проби" до Павла Яковенка тепер відправилися два хава - Ігор Пердута і Артем Громов, а також перспективний нападаючий Олег Баранник.
У першому таймі перевага команди Миколи Павлова не викликала абсолютно ніяких питань. Територіально і в усіх ігрових компонентах ворскляни були вищі, швидші і удачливіші своїх олександрійських візаві. Перший гол забивався після того, як Дмитро Єсін подав від кутового прапорця, першим темпом пробивав Олексій Курилов, який підключився в атаку, та попав в гравця оборони, але після відскоку тут як тут виявився Євгеній Ткачук, і уразив ворота, відкривши рахунок.
Прекрасну практично хрестоматійну комбінацію пропрацювали Олексій Курилов і Василь Сачко : перший діагонально закинув м'яч на хід форвардові, а той прийняв м'яч на груди, і сильно пробив по цілі без шансів для голкіпера - 2:0.
Третій гол полтавська дружина, вже складена переважно з молодих виконавців, забивала після того, як Олексій Чічіков прорвався по флангу, і виконав просто дивовижний навіс на далеку штангу, де цього чекав білоруський легіонер Дмитро Осипенко ударом головою увінчавши старання партнера по команді.

Автор: Пресс-служба ФК «Ворскла»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 жовтня 2011, 14:17 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації