Вхід | Реєстрація

День вшанування учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи

День вшанування учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи
Сьогодні в ГУМВС вшановували працівників та пенсіонерів органів внутрішніх справ – учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Зібрання проходило за безпосередньої участі начальника ГУМВС України в Полтавській області Михайла Цимбалюка. Очільник міліції Полтавщини звернувся до присутніх з добрим словом та побажаннями.
«Сьогодні минає 23 рік, як світ здригнувся від страшної аварії на Чорнобильській АЕС, - говорив Михайло Цимбалюк, - і ми ніколи не забуваємо про той подвиг, який ви зробили у кінці вісімдесятих, рятуючи інших і ризикуючи власним життям і здоров’ям. Я упевнений, що ви – приклад для молодого покоління, адже не рахуючись ні власним здоров’ям, ні благополуччям родини, пішли виконувати обов’язок. На міліцію у після аварійний період було покладено чимало – охорона громадського порядку чорнобильської зони, регулювання руху транспорту, допомога постраждалим. Це те, що не забувається, а навпаки примножується. На жаль в умовах сьогодення, ми ще не можемо у повній мірі надати вам усе необхідне, що потребує людина, яка була в епіцентрі того лиха, але ми робитимемо усе можливе, щоб це надолужити. Я хотів би передати вітання Вашим родинам, які на той момент були з вами подумки і переживали більше, аніж Ви. Нехай доля оберігає Вас від того лихоліття, нехай вона завжди дарує Вам здоров’я, тепло та мир. Будьте щасливі та гордіться тим, що з честю виконали свій святий обов’язок – служити Батьківщині та своєму народові.»
Після промови Михайло Михайлович привітав 29, як діючих працівників міліції, так уже і пенсіонерів органів внутрішніх справ. Також Михайло Михайлович вручив подяки та цінні подарунки. На сам кінець зустрічі традиційне покладання квітів до Меморіалу працівникам міліції, які загинули під час виконання службових обов’язків.
Червоні гвоздики лягали до підніжжя пам’ятника як символ пам’яті та поваги до тих, кого уже не має у колективі органів внутрішніх справ.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації