Вхід | Реєстрація

Наступний поєдинок із «Шахтарем»

Наступний поєдинок із «Шахтарем»
Полтавська «Ворскла» на мажорній ноті закінчила перше коло чемпіонату України. У домашньому поєдинку з ужгородським «Закарпаттям» «зелено-білі» двічі вразили ворота суперника, при цьому не пропустивши жодного м’яча.
Незважаючи на відсутність на тренерському містку через дискваліфікацію головного тренера полтавців Миколи Павлова, «Ворскла» у матчі з «Закарпаттям» продовжила добру традицію, забивати швидкі м’ячі. Рахунок у цій грі був відкритий вже на третій хвилині. Після передачі з кутового, Дебатік Цурі, скориставшись невпевненими діями захисників суперника з двох метрів розстріляв ворота Бабенка. На куражі полтавці продовжували атакувати й ще не раз могли подвоїти рахунок. Однак, забити вдруге «Ворсклі» вдалося на 30 хвилині. Герой епізоду Роман Безус. Після другого забитого м’яча, гра втратила свій ритм. Команди добігали, а точніше доходили до фінального свистка арбітра.
Тож, вигравши у «Закарпаття», «Ворскла» піднялася на одну сходинку в турнірній таблиці. І завершила перше коло на 10 місці. Матчі ж чемпіонату розпочнуться вже в наступному році. 27 лютого друге коло «Ворскла» відкриє поєдинком проти донецького «Шахтаря».

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2009, 10:43 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації