Вхід | Реєстрація

Студенти набувають досвід

Студенти набувають досвід

Вже декілька років поспіль Кременчуцька виховна колонія тісно співпрацює з різноманітними громадськими, державними організаціями, студентською молоддю міста та області. 21 жовтня до установи завітали студенти факультету права та гуманітарних наук Кременчуцького національного університету імені М. Остроградського.  

«Підготовка майбутніх правоохоронців дуже важлива та відповідальна справа. Важливо виховати не лише відмінних правознавців, а й людей з гарними моральними якостями. Адже від дій майбутніх фахівців в багатьох випадках залежать долі людей, і важливо щоб працівник якісно і відповідально відносився до своєї роботи», - зазначив начальник виховної колонії Юрій Величко у співбесіді з заступником декана університету Людмилою Доценко. На лекціях та семінарах студенти отримують гарні знання з кримінології, кримінального та кримінально-виконавчого права. Сьогодні дівчата та юнаки мали змогу практично ознайомитися з майбутньою професією. Ознайомилися з особливостями кримінальної відповідальності та покарання неповнолітніх, умовами проживання та навчання вихованців у Кременчуцькій виховній колонії. Від студентів звучало багато питань до працівників установи. У відповідь співробітники надавали  поради, наводили приклади із власного багаторічного досвіду роботи з вихованцями.


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 жовтня 2011, 09:57 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації