Вхід | Реєстрація

Сергій Галата: увінчання подвигу героїв Холодного Яру – обов'язок міської ради

Під час однієї з найближчих сесій Кременчуцької міської ради депутати мають ухвалити рішення щодо присвоєння новій вулиці у Кременчуці назви "Холодноярська". На цьому наполягли представники Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на засіданні членів комісії з питань найменування об'єктів міського підпорядкування, увічнення пам'яті видатних діячів і подій, встановлення пам'ятних знаків у Кременчуці, яке відбулось 11 жовтня 2011 року.
З-поміж двох пропозицій націоналістів: найменувати вулицю іменем командира полку гайдамаків Холодного Яру, Головного Отаману Холодного Яру – Василя Чучупаки, або ж назвати вулицю – Холодноярська, – члени комісії підтримали останню пропозицію. Після чого рекомендували розглянути це питання на одній з найближчих сесій міської ради.
З цього приводу заступник голови Полтавської обласної організації ВО "Свобода" Сергій Галата зазначив: "Відновлення історичної справедливості та увінчання пам'яті українських героїв є одним з ключових моментів в гуманітарному напрямку нашої діяльності. В цьому контексті ми наполягаємо на присвоєнні новій вулиці у Кременчуці назви Холодноярська. Разом з тим сповнені готовності долати спротив цій ініціативі з боку чиновників комсомольського світогляду. Увінчання подвигу героїв Холодного Яру – обов'язок міської ради, і громада уважно слідкуватиме, аби питання не відкладали на невизначений термін".

Автор: Прес-служба Кременчуцької міської організації ВО "Свобода"


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 жовтня 2011, 09:54 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації