Вхід | Реєстрація

Батьківська конференція в кременчуцькій виховній колонії

Батьківська конференція в кременчуцькій виховній колонії

29 жовтня в Кременчуцькій виховній колонії відбулась батьківська конференція, під час якої батьки отримали чергову нагоду поспілкуватися з керівництвом установи, з педагогічним персоналом та викладацьким складом загальноосвітньої школи і професійно-технічного училища. Основна увага начальника установи Юрія Величка під час спілкування з рідними юнаків була звернута на роль сім'ї у процесі виховання та перевиховання підлітків. «Життя впевнено ставить на чільне місце саме сім'ю, родину, батьків як перших і природних вихователів своєї дитини. Тільки разом з батьками, родичами спільними зусиллями можна належним чином перевиховати юнаків та підготувати до життя в законослухняному, правомірному суспільстві», - зазначив керівник установи.

Присутні оглянули гуртожитки, де завжди підтримується чистота і порядок, приємно вразились теплим та світлим спальним приміщенням,  різноманітній за жанрами літературі в кімнатах виховної роботи, обладнанню спортивної кімнати тощо. Поцікавились батьки навчальними досягненнями учнів в загальноосвітній школі, де адміністрація установи та дирекція школи прикладає чималих зусиль, щоб підлітки в повному обсязі були забезпечені зошитами, канцелярським приладдям та підручниками. В приміщенні професійно-технічного училища, гості ознайомились з навчальною базою, переліком професій, які здобувають їх діти. Відвідали їдальню, скуштували хліб виготовлений руками їхніх синів.

На адресу начальника та персоналу Кременчуцької виховної колонії з вуст батьків пролунало багато слів вдячності за те, що постійно вишукується можливість забезпечувати всебічний та багатогранний розвиток їх синів, належні умови виховання та перевиховання підростаючого покоління. Присутні з впевненістю зазначили, що в установі створені належні умови, в чому мали змогу безпосередньо переконатися. Були відзначені педагогічні та ділові якості керівництва та колективу установи.


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 жовтня 2011, 09:28 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації