Вхід | Реєстрація

До новорічних свят у Полтаві запрацює імпровізований козацький табір

На центральній вулиці обласного центру підприємці, як і минулого року, продаватимуть продукти харчування.
Про це під час прес-конференції в інформаційному агентстві «НОВИНИ УКРАЇНИ» повідомила начальник Управління сприяння підприємництву Олена Регеда.
За її словами, жодної плати підприємці не сплатять в казну міста ні копійки.
«Козацький табір – це автотрейлери, які оформлені за мотивами Полтавської битви. На Управління питань з містобудівництва та архітектури розроблена схема, але внесена маленька коректива в цьому році. Всередині цього козацького табору буде знаходитись млин, це полтавські хлібокомбінати, які будуть торгувати розширеними сортами хлібобулочних виробів до наших свят. Не будуть вони сплачувати не містове, це так званий соціальний проект, який ми започаткували спільно з підприємцями», – розповіла Олена Регеда.
Вона також зауважила, що управління співпрацює із санепідемстанцією, що має гарантувати якісні продукти харчування.
«У нас повна співпраця з санітарною службою щодо козацького табору. Порозуміння є, є деякі вимоги, наприклад, виготовлення шаурми. На сьогодні заборонили це питання, але підприємці знайшли, як назвати по-іншому», – констатувала Олена Регеда.

Автор: www.novyny.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2009, 11:21 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації