Вхід | Реєстрація

Полтавців безкоштовно навчать користуватися інтернетом

Скоро у Полтаві відкриють новий інтернет-центр, де всі, хто бажає, зможе навчитися працювати з комп’ютером та в мережі інтернет.
Про це під час прес-конференції в інформагентстві «НОВИНИ УКРАЇНИ» повідомила директор Централізованої бібліотечної системи Полтави Таміла Дузенко.
За її словами, цього року вдалося виграти черговий грант, що дасть змогу обслуговувати населення безкоштовно.
«У рамках проекту посольства США в Україні ми виграли грант. Усього було таких грантів 6 на Україну і один з шести отримала наша система. Буквально в жовтні місяці я підписала угоду про те, що ми співпрацюємо з посольством. А вже, я думаю, десь на протязі 10 днів такий Інтернет-центр буде відкритий на Половках. Там дві бібліотеки – бібліотека №13 і бібліотека №7, там буде працювати Інтернет-центр, який буде обслуговувати населення міста безкоштовно», – заявила Таміла Дузенко.
Вона також нагадала, що подібна практика вже впроваджувалася на базі філіалу Центральної бібліотеки Полтави.
«Крім основних функцій, які виконує бібліотека з обслуговування читачів, ми там створили Інтернет-центр. Зараз центр працює і його популярність значна. За рік його послугами скористувались більше тисячі відвідувачів Ленінського району», – додала Таміла Дузенко.

Автор: www.novyny.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2009, 11:39 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації