Вхід | Реєстрація

Полтавських вчителів примушують переходити на інший банк

Полтавські вчителі скаржаться, що їх змушують без згоди перейти на обслуговування до іншого банку.
«Спочатку полтавських вчителів попросили попрацювати безкоштовно (офіційних розпоряджень, звичайно ж не було). Тепер же з'явилася нова «неофіційна» вказівка - з 1 січня перевести всіх учителів і працівників дитячих садочків на обслуговування в інший банк», - розповіли редакції «Новин Полтавщини». Свого ж імені, побоюючись втратити роботу, він не захотів називати.
«І знову ніхто нікого не запитує. Знову за нас все вирішують. А я, особисто, як і мої колеги, не хочу змінювати банк, який нас обслуговує».
В Упралінні освіти Полтавського міськвиконкому прокоментували, що на це є відповідне рішення міської ради.
«Не лише вчителів, а й працівників всіх бюджетних організацій, переводять на обслуговування до інших банків», - розповіла Новинам Полтавщини в.о. начальника управління освіти Полтавського міськвиконкому Наталія Дорохова.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 листопада 2011, 11:44 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації