Вхід | Реєстрація

«На подіумі відчуваю себе вільно … як вдома»

«На подіумі відчуваю себе вільно … як вдома»

Мало не кожна дівчина хоч раз в житті мріє стати моделлю. Віка Берлименко не мріяла про це, але стала. Як це відбулося і як працюється  новосанжарській моделі у Києві, ми дізналися з інтерв’ю, яке взяли у героїні статті.


Як виникла думка стати моделлю?
— Я відносно давно працювала в сфері моди  дизайнером, просто «з іншого боку фотокамери». Це, можна сказати, відома мені галузь, яка є більше роботою. Тому захотіла спробувати себе в одній і тій же обстановці, тільки в іншій ролі. Однозначно, що весь процес мені дуже подобався. Тому я пішла в школу моделей в агентстві «L-model».


Які параметри треба мати, щоб стати моделлю?
— Параметри здебільшого залежать від замовника. Буває, що одяг завеликий або малий, саме для цього замовники проводять примірки.


Твої колеги – виключно молоді дівчата?
— Не лише. У модельному бізнесі працює багато юнаків, вони  також затребувані.


– Як проходила твоя перша професійна фотозйомка і вихід на подіум?
–  Перше враження — була дуже велика цікавість до результату – що вийде? які фото? Хвилювалась, звичайно. Зараз відчуваю себе перед фотокамерою дуже відкрито і вільно. Все приходить з досвідом.
Подіум… Ніколи не забуду першого виходу –  це такий викид адреналіну, коли ти виходиш і сотні людей дивляться лише на тебе. І можу сказати точно, що з таким відчуттям не хочеться розлучатись ні на мить.


— Чи помітні на фото перепади твого настрою? Як це впливає на результат зйомки?
— Настрій  не впливає ніяким чином, я б навіть сказала, що це робота… Ти не маєш показувати свій настрій, твоя задача донести певний образ до глядача. Це, як акторська гра. Звичайно, значну роль відіграють макіяж і вбрання, тому на знімальному майданчику я просто перевтілююся.


— Чи притримуєшся ти якоїсь дієти?
— Я просто знаю свою міру  і притримуюся цього.  Особливої дієти немає.


— Розкажи – де тобі доводилося зніматися і у кого?
— Найчастіше запрошують фотографи:  відомі та маловідомі. Іноді працюю від агентства, іноді знайомі молоді дизайнери самі запрошують на зйомки чи покази . Останні серйозні проекти: «Mersedes-Benz Fashion Week» (тижні моди в Україні), шоу «BRELIL PROFESSIONAL» (шоу італійських перукарів), показ на «I love Кiev». Зараз знімаюсь у молодих українських фотографів: Sasha Glybina, Mironenko, Андрій Соболєв, Bevza. Всі ці проекти відбуваються в Києві, де я продовжую навчатися на дизайнера одягу.


— Фотосесії, подіум. А що лишається поза кадром?

— За однією-двома дуже вдалими фотографіями ховається багато роботи моделі і фотографа. Ти можеш просто поставити не так руку чи повернути голову. І все – кадр не вдався.


— Що таке модель в твоєму визначенні?
— Модель – це манекен, який підібраний, щоб підсилити образ, який створив модельєр. І наша місія його достойно донести до людей.


— Чи є якийсь визначений типаж моделей в Україні?
— Я б сказала, що в Україні консервативний погляд на моделей. Це проявляється і у тому, що більшість замовників запрошують дівчат із довгим волоссям. Небажано, щоб у тебе було татуювання чи незвична зачіска. У той час, на Заході нестандартний типаж поширений і схвалюється. Там мода йде у ногу з часом. Я вважаю, що так повинно бути і в Україні.


— Модельний бізнес – це велика конкуренція? Чи зустрічаєшся із її проявами у своєму житті?
— Як такого, поняття конкуренції немає. Ми ж не актриси, які борються за одну роль. Ми, моделі,а тут все залежить від замовника. Наші дані є у того чи іншого модельєра. Виходячи з них, вони обирають ту, яка їм потрібна.


Автор: Роза ТУМАНОВА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2011, 14:19 | Нові Cанжари | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації