Вхід | Реєстрація

«Динамо-Полтава» перемогло данський «Ск’єрн»

«Динамо-Полтава» перемогло данський «Ск’єрн»

В рамках третього раунду Кубка Європейської гандбольної федерації гандбольний клуб «Динамо-Полтава» приймала данський клуб «Ск’єрн». Полтавці в цій зустрічі перемогли данців із рахунком 26:21 (13:13).
26 листопада полтавці побували в гостях у скандинавів, але перемоги із Данії не привезли. Натомість вдома полтавських гандболістам потрібно було відігравати 12 м’ячів, адже рахунок на «Ск’єрн-Банк-Арена» завершився на користь данців 33:21 (14:7).
Гандбольна зустріч у Полтаві була вкрай напруженою. Данці були дуже швидкими, особливо відзначився Андреас Тоудал, який своїми реактивними атаками здобував для скандинавів потрібні очки. Але зіграність полтавських гандболістів, використання різних схем та розіграшів атак допомогли здобути перемогу на цією сильною європейською командою.
– Мене засмутила реалізація моментів, – розповів після гри Андрій Портной, головний тренер «Динамо-Полтава». – Звичайно, що після такої поразки був психологічний тиск. Але зіграли добре, гра була, а ось реалізовано було мало, хоча спроб вистачало. Дуже хороший воротар у данців. Зараз будемо готуватися до ігор українського чемпіонату.
Найрезультативніший гравець цієї зустрічі розповів враження від гри.
– Нам дуже хотілося вдома виграти, – сказав Олексій Пєсков, гравець «Динамо-Полтава». – Але відіграти у такої команди 12 м’ячів було дуже тяжко. Але ми боролися, показали характер і перемогли.

(Фото з офіційного сайту клубу «Динамо»)


Автор: Денис Скриль, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 грудня 2011, 14:23 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації