Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькій колонії створили групу швидкого реагування

У Кременчуцькій колонії створили групу швидкого реагування

З метою підтримання належного правопорядку, забезпечення безпеки персоналу та вихованців, своєчасного припинення групових протиправних дій та масових безладь серед засуджених, участі в проведенні операцій по визволенню заручників, здійснення розшукових заходів в Кременчуцькій виховній колонії створена група швидкого реагування із числа найбільш підготовленого та фізично розвинутого персоналу. Особовий склад групи споряджений службовою зброєю, спецзасобами, засобами надійного радіозв'язку та самозахисту. Начальником колонії Юрієм Величком приділяється посилена увага проведенню щотижневих тренувань групи швидкого реагування, та виконанню спеціально підготовленими працівниками колонії їх основних завдань.

Як зазначає керівник установи «Група має бути безмежно дієвою, тому потрібні дії кожного у ній відповідно затверджених правил».

У системі занять зі службової підготовки психологами установи вивчаються проблеми застосування психологічних знань у діяльності працівників групи, виявляються умови та чинники, що забезпечують ефективне вирішення працівниками оперативно-службових завдань, напрацьовуються критерії професійно-важливих якостей для здійснення професійного добору особового складу групи.


Автор: Олена УДОВИЦЬКА, начальник сектору по роботі з особовим складом Кременчуцької виховної колонії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 грудня 2011, 11:02 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації