Вхід | Реєстрація

Міліціонерам Полтавщини вручили ключі від 15 нових автомобілів

Міліціонерам Полтавщини вручили ключі від 15 нових автомобілів

Сьогодні, 7 грудня, на плацу Управління МВС Полтавської області відбулося урочисте вручення ключів від 15 новеньких службових автомобілів марки ВАЗ та ГАЗ для працівників міліції Полтавщини. На церемонії вручення був присутній начальник  управління кадрового забезпечення, полковник міліції, В’ячеслав Царьов.

Оновлення міліцейського автопарку стало можливим завдяки сприянню Міністерства внутрішніх справ. Також до доброї справи приєдналися і аграрії Полтавщини. Генеральний директор ТОВ агрофірма «Добробут» Віктор Скочко вручив ключі від автомобілів ВАЗ-212140 «Нива Тайга» працівникам Великобагачанського райвідділу та дільничним УМВС, а голова ради засновників агропромислової компанії «Докучаєвські чорноземи» Андрій Сокіл презентував новенький ВАЗ-212140 «Нива Тайга» бійцям спецпідрозділу «Беркут». Безумовно, така плідна співпраця дасть змогу посилити боротьбу зі злочинністю та зміцнити правопорядок на території області.

Вручаючи ключі від службових машин, В’ячеслав Царьов побажав міліціонерам успіхів у забезпеченні правопорядку, а також зазначив, що збільшення автотранспорту позитивно позначиться на динаміці роботи міліції.

Ключі від 15-ти нових автомобілів марки ВАЗ-2107, ВАЗ-21093, ГАЗ-3302, ГАЗ-2752, УАЗ-3151 та «Рено Кенго» отримали правоохоронці з міськрайорганів Полтавської області та галузевих служб апарату УМВС. Щодо цих автомашин, то вже сьогодні вони виїдуть на  патрулювання і дозволять суттєво покращити оперативність та надійність виконання покладених на міліцію завдань.

Наприкінці урочистого заходу всі нові автомобілі були освячені за православним обрядом. Отець Михайло, секретар Полтавської єпархії, благословив нову техніку на добру справу та окропив її святою водою.

«Сподіваємось, що нові транспортні засоби полегшать вам роботу і дозволять підвищити оперативність службової діяльності», - такими словами В’ячеслав Царьов завершив урочистий захід.

Після завершення урочистостей працівники міліції на новеньких автомобілях по команді керівництва приступити до несення служби!


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 грудня 2011, 10:43 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації