Вхід | Реєстрація

Депутати затвердили перерозподіл меж 442 населених пунктів

Депутати затвердили перерозподіл меж 442 населених пунктів

Депутати на восьмій сесії обласної ради шостого скликання затвердили перерозподіл меж земель сільських рад. На сьогодні із 1850 населених пунктів області, межі затверджені лише у 52,8%. У 422 населених пунктах межі встановлені, але документального підтвердження щодо цього немає.

За словами начальника ГУ Держкомзему в Полтавській області Григорія Шарого, свого часу районні ради не прийняли рішення про затвердження технічної документації щодо цього, тож сьогодні назріло це питання.

Ще 431 населений пункт на Полтавщині на сьогодні фактично вийшов за свої межі, тож це необхідно документально впорядкувати.

«В цьому зацікавлені насамперед сільські ради, щоб у них була законна можливість розпоряджатися  землями», - зазначив Григорій Шарий.

Цього року  на сесії обласної ради вже затвердили 4 проекти встановлення та змін меж населених пунктів. Межі визначили для  Супрунівки, Івашок, Горбанівки та Розсошенців Полтавського району.


Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 грудня 2011, 11:42 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації