Вхід | Реєстрація

Нові спортивні досягнення полтавчан

Нові спортивні досягнення полтавчан

У Харкові відбувся Міжнародний турнір з боксу серед молоді, на який приїхало більше 200 учасників 1995-1994 років народження збірних команд з України, Росії, Білорусії, Молдови, Польщі. Наше місто представляв вихованець дитячо-юнацької спортивної школи №4 Олександр Хижняк - він виборов І місце у ваговій категорії 75 кг.

А у відкритому чемпіонаті Полтавської області з легкої атлетики на призи майстра спорту Володимира Очканя та Чемпіона Світу Олега Федірка серед ветеранів, який проходив на базі легкоатлетичного манежу Полтавської дитячо-юнацької спортивної школи №5, взяло участь 15 команд Полтавської області (Лубни, Пирятин, Лохвиця, Чутово, Гребінка, Кременчук) та ДЮСШ міст Києва, Чернігова та Харкова. Загальна кількість учасників - 243 спортсмени. З них 150 юнаків та 93 дівчини.

На змаганнях вихованці ПДЮСШ №5 Владислав Контарчук та Ельвіра Якубова виконали перші дорослі розряди, а Ірина Шевченко підтвердила звання кандидата у майстри спорту України з легкої атлетики. Всього вихованці ПДЮСШ №5 вибороли 28 призових місць.

У Гребінці відбулися обласні змагання з легкої атлетики серед дорослих та юніорів, в яких взяла участь команда міста Полтава. Серед показаних результатів перемогли: Ірина Шевченко з бігу на 60м з результатом 7,3сек., Аліна Билим – 200м – 28,0сек.; Ельвіра Якубова, Ольга Кордун у стрибках у довжину – І (5м 24см) та ІІ місця (5м 22см). Серед дорослих позиції лідерів підтвердили Яна Янош, Антон Чепіжний та Марина Носенко. В командному заліку місця розподілилися: І місце – команда м. Полтава, ІІ місце – м. Лубни, ІІІ місце – м. Кременчук.


Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 грудня 2011, 09:32 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації