Вхід | Реєстрація

Полтавские телохранители померяются силами с коллегами из других городов

19 декабря 2009 года в стрелковом тире донецкого Дворца спорта «Динамо» состоится первый в Украине региональный турнир «Донецк – телохранитель 2009». В соревновании примут участие команды из Донецка, Днепропетровска, Полтавы, Черкасс и Харькова. Участники турнира покажут себя в стрельбе из боевого оружия, поиске взрывчатых веществ, единоборстве и других. На турнир приглашены руководители служб безопасности крупных промышленных предприятий Донецкой области. Организаторами турнира является общественная организация «Федерация Борей» и Донецкая организация Национальной ассоциации телохранителей Украины.

Автор: www.donetsk.proua.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 грудня 2009, 12:08 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації