Вхід | Реєстрація

Цього року в «Супутнику» відпочине 500 ветеранів

Цього року в «Супутнику» відпочине 500 ветеранів

На останньому засіданні Ради організації ветеранів війни, праці та військової служби Автозаводського району голова районної ради Володимир Коваленко заявив, що цього року в СОК «Супутник» зможуть оздоровитися 500 ветеранів.

Організація відпочинку для людей похилого віку в районному спортивно-оздоровчому комплексі «Супутник» стало доброї традицією Автозаводської районної ради. Щороку наприкінці серпня, після завершення останнього дитячого туру, до «Супутника» виїжджають по 100-120 ветеранів в декілька турів по 5 днів кожний. Вони мають можливість оздоровитися та відпочити на березі Псла - ловлять рибу, співають пісні, спілкуються, розважаються. Адміністрація табору навіть дискотеки для ветеранів влаштовує у вечірній час. Під час відпочинку вони забезпечуються п’ятиразовим харчуванням в їдальні. До табору разом з ними виїжджають медпрацівники та спеціалісти по організації дозвілля. Для ветеранів Автозаводського району відпочинок у «Супутнику» повністю безоплатний.

Минулого року на березі Псла оздоровилося 440 ветеранів. Цифра символічна, якщо брати до уваги, що у 2011 році Кременчук відзначав своє 440-річчя. У 2010 році в «Супутнику» відпочили 394 пенсіонери. Ініціатором та організатором оздоровлення кременчуцьких ветеранів у районному дитячому таборі є голова Автозаводської районної ради Володимир Коваленко.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 січня 2012, 11:18 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації