Вхід | Реєстрація

Рятувальники Полтави здавали кров

Рятувальники Полтави здавали кров

На початку 21 століття, коли людство переживає масштабні соціальні, культурні та політичні метаморфози, переміну шкали цінностей, людське життя залишається єдиною найвищою цінністю цивілізованого суспільства. Працівники МНС обрані волею долі для того, щоб нести добро, оберігати від нещасть і бід співвітчизників. Це мужні, талановиті люди, які присвятили благородній справі своє життя. При виконанні завдань по рятуванню громадян особовий склад пожежно-рятувальних підрозділів працює в екстремальних умовах зі значним ризиком виникнення станів, небезпечних для власного здоров’я і життя. І тому, як ніхто інший, розуміє його справжню ціну та важливість своєчасного надання медичної допомоги потерпілим в критичних станах. Значна частина постраждалих при виникненні надзвичайних ситуацій потребують проведення протишокових заходів і, зокрема, переливання донорської крові та її компонентів.

З метою своєчасного забезпечення донорською кров’ю при лікуванні травмованих і хворих громадян області щокварталу в підрозділах МНС області проводяться «Дні донора». Так, 18 січня поточного року такий захід проведено в пожежно-рятувальних частинах м. Полтава та аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення УМНС України в Полтавській області. Більшість особового складу цих підрозділів виявили бажання безплатно здати кров в Полтавській обласній станції переливання крові і тим самим долучитися до почесної і благородної справи – донорства. Можливо, що саме ця донорська кров уже сьогодні рятує не одне життя нашого земляка.

Управлінням МНС України в Полтавській області продовжується робота по залученню якнайбільше пожежно-рятувальних підрозділів регіону для участі в цій святій справі.


Автор: УМНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 січня 2012, 11:40 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації