Вхід | Реєстрація

За неприбрані від снігу зупинки у Кременчуці можуть оштрафувати на 1700 грн

Автозаводський райвиконком Кременчука вимагає від власників торгівельних об’єктів, що знаходяться на зупинках громадського транспорту, прибрати сніг та лід біля своїх об’єктів та на зупинках. Протягом 25-26 січня спеціалісти відділу з благоустрою та екології райвиконкому двічі перевірили всі 32 зупинки району, передані в оренду власникам торгівельних об’єктів. Вони особисто попередили про це підприємців, а під час повторної перевірки виписали 24 приписи щодо термінового наведення ладу на зупинках.

Заступник голови Автозаводської районної ради Олександр Климовських заявив, що з понеділка всіх тих, хто не виконає вимоги приписів, буде притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення статті 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів». Санкції, передбачені даною статтею, тягнуть за собою накладання штрафу на громадян від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (340 – 1360 грн), а на громадян-суб’єктів підприємницької діяльності – від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (850 – 1700 грн). Отже підприємцям дешевше буде очистити зупинки від снігу та льоду.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2012, 10:24 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації