Вхід | Реєстрація

КП “Міськводоканал” позбавляється збитків

І прибутків теж.
Комунальне підприємство “Кременчукводоканал” віддасть в оренду комерційним структурам насосну станцію на Власівському водозаборі, яка забезпечує підприємства міста – перш за все, ТЕЦ ВАТ “Полтаваобленерго” технічною водою. Відповідне рішення про дозвіл щодо надання обладнання в оренду, прийнято на останньому засіданні міського виконавчого комітету. Втім, хто саме керуватиме далі випуском технічної води для потреб міської ТЕЦ, ЗАТ “Укртатнафта” та інших промислових гігантів, на засіданні міськвиконкому не повідомляли. Так само немає розрахунків КП “Кременчукводоканал”, як саме такий крок – передача в оренду прибуткового майна позначиться на фінансовому стані підприємства.
Твердження міського голови Миколи Глухова з цього приводу наступні. Висновки мера міста – комунальне підприємство передає в оренду збиткову частину свого виробництва. “Це насосна станція, яка не пов’язана з питною водою. У нас сьогодні водоканал збитковий, а обладнання насосної станції застаріле. Коли прийде орендар він думатиме, що йому з цим робити. Зокрема, доведеться підвищувати тарифи на технічну воду. Водоканал цього не може зробити”, – твердження мера міста: можливе підвищення тарифів для тієї ж Кременчуцької ТЕЦ не відіб’ється сильно на вартості тепла та гарячої води. “Ми порахували, складова використання технічної води в тарифах обленерго є незначною”, – зазначив міський голова.

Автор: Олександр Курилов, www.pp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 грудня 2009, 12:27 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації