Вхід | Реєстрація

У День св. Валентина полтавці освідчаться на «Стінах кохання»

У День св. Валентина полтавці освідчаться на «Стінах кохання»

7 лютого п.р. стартувала щорічна акція до Дня святого Валентина “Стіна кохання”, організація якої вперше відбулася по всій країні ще в далекому 1998 році і зібрала багато тисяч молоді.
Цього року вже за тиждень до свята у найбільших вишах міста розпочалося розповсюдження вітальних «валентинок», а 14 лютого буде розміщено «Стіну кохання». Усі бажаючі зможуть привітати зі святом коханих та друзів, висловити свої почуття та отримати «валентинку»!
Також у самому центрі Полтави у Корпусному парку 14 лютого з 14.00 по 17.00 буде «працювати» загальноміська «Стіна кохання». Її відвідають відомі полтавські політики, громадські діячі, працівники культури та освіти, бізнесмени та молодіжні лідери.
Традиційно акція відбувається за ініціативи Студреспубліки, а у 2012 році за генеральної підтримки мобільного оператора life:).
Полтавську “Стіну кохання” проводить місцевий осередок Студреспубліки спільно зі Студентською радою м.Полтава за підтримки Управління у справах сім`ї, молоді та спорту Виконавчого комітету Полтавської міської ради.
Цікавинка цього року - спеціальна акція від партнера Студреспубліки: залишіть Ваші вітання на спеціальній Інтернет-сторінці та отримайте романтичну вечерю на двох у подарунок! Подробиці - http://vk.com/lifeua!
Контактна особа — керівник міського проекту Микола Іванов, (050)3056111.

***

Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Студентська республіка" зареєстрована Мін'юстом 22.05.2006 р.
До найбільш резонансних щорічних проектів відносяться: Міжнародна програма "Студентська республіка", "Кращий студент України", "Новий старт. Стратегія-2050 для України", «Стіна кохання», “Зимова Студреспубліка” та ін.
Нашою місією є виховання поколінь здатних вільно мислити, свідомих лідерів для України як повністю суверенної держави.
Офіційна сторінка громадського руху: http://studrespublika.com


Автор: Н.В.Філіпова, заступник голови


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 лютого 2012, 08:28 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації