Вхід | Реєстрація

Новорічну ялинку міська влада взяла… в себе

Вже другий рік поспіль влада райцентру не має особливого клопоту із придбанням ялинки для новорічних свят. По неї не потрібно їхати до лісу, немає необхідності платити гроші. Ялинку спилюють прямо під вікнами міської ради.
За словами секретаря міськради Сергія Галушко цьогорічна головна ялинка міста на 3 метри вища аніж та, що встановлювалась у минулому році. Її висота — 15 метрів. Обидва дерева у свій час росли прямо під стінами міської ради. Вони вже досягли граничного 50‑річного віку. Як зазначив Сергій Галушко, всі необхідні дозволи для спилювання дерева отримані. Роботи по випилюванню, встановленню та прикрашанню новорічної красуні виконували співробітники Міської сервісної служби. Підйомний кран та автомобіль «КАМАЗ» для перевезення на безоплатній основі надали відповідно — приватний підприємець Олександр Кулик та ТОВ «Будсервіс».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2009, 13:47 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації