Вхід | Реєстрація

Кривава субота

Кривава субота

17 березня серед білого дня практично в центрі Кобеляк стався жахливий злочин. По своїй жорстокості він не має аналогів у кримінальній історії Кобеляччини.

Нині все місто і навіть район тільки й говорять про події 17 березня. Кривава драма буквально сколихнула розмірене і спокійне життя провінційного містечка. Тим більше, що злочинець, який вчинив «криваву різанину», втік із місця події.

Того страшного дня в приватний будинок по провулку Калініна зайшов молодий чоловік. У цій оселі разом із своєю мамою та сестрою проживала 25-річна Н. У неї від 22-річного Сергія (назвемо чоловіка таким іменем) була спільна дитина. Чоловік і жінка вже досить довго не проживали разом. Причиною цьому були постійні сварки. Сергій часто бив матір своєї дитини. За що його неодноразово затримували та притягували до адміністративної відповідальності працівники міліції. Того дня молодик захотів побачитися із своєю дитиною. Йому відмовили. І тут сталося те, на що мало хто сподівався. Чоловік дістав з-під одягу два ножі і кинувся на жінку. Знайомі із сім’єю жертви зараз говорять, що молодик постійно носив із собою холодну зброю. Це міг бути звичайний ніж, тесак чи маленька сокира. Він нібито навіть полюбляв хизуватись своїм володінням цими видами зброї.

Сергій спочатку накинувся на Н.. Зараз в Кобеляках говорять, що він наніс жінці чи то 22, чи 26 поранень, кілька з яких були смертельними. Хоча міліціонери не підтверджують цю інформацію. Потім злочинець кинувся на сестру першої жертви. Він і їй наніс кілька глибоких ножових ран. У будинку перебувала ще одна жінка, мама обох жертв нападника. Вона встигла втекти, хоча теж отримала кілька ударів ножем. Почувши крики і зрозумівши, що в будинку відбувається щось страшне, одна із сусідок зателефонувала в міліцію. Хлопець у цей час утік.

Його колишня дружина загинула. За життя її сестри кілька годин боролася бригада хірургів, котрі прибули з Полтави. Довгий час нещасна знаходилась на межі життя і смерті. Але зараз лікарі говорять, що жінка видужає. Вона вже прийшла до тями і навіть дала свідчення правоохоронцям. Біля палати, в якій перебуває поранена, постійно чергують співробітники міліції.

По даному факту одразу ж була порушена кримінальна справа. Злочин класифікують як зумисне вбивство і замах на вбивство. Самого вбивцю по гарячих слідах затримати не вдалося. Говорять, що його бачили і в Кобеляках, і в Бутенках, і в Нових Санжарах. Хоча правоохоронці спростовують цю інформацію.

Підозрюваний, швидше за все, має при собі зброю. Він займався спортом, тому деякий час може протриматися навіть в польових умовах. Подейкують, що молодик міг покінчити із життям самогубством. Хоча деякі досвідчені колишні міліціонери стверджують, що подібні люди рідко накладають на себе руки. Очікується, що найближчими днями підозрюваний буде оголошений в розшук.

У кобеляцькій ЦРЛ тим часом продовжується збір крові для пораненої жінки. Там чекають всіх донорів.

... Коли стаття вже була готова до друку із Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ найдійшло повідомлення про те, що підозрюваного у скоєнні резонансного злочину затримали у Полтаві. Це сталося у вівторок. Увечері 20 березня злочинця доставили в Кобеляки. Він зізнається у вбивстві, водночас заявляючи, що до цього його довела покійна співмешканка. Також вбивця постійно просить дати йому помитися.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 березня 2012, 11:11 | Кобеляки | Кримінал


1. Микола Гузченко / 22 березня 2012, 10:20
1. 7777 пише:
«Дадуть максимум-15 (22+15=35)- вийде борзим»

Та да... Ще не бачив жодної людини, яка б після тюрми стала кращою, ніж була до...
2. Сергій / 22 березня 2012, 23:39
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Думаю, прокурор вимагатиме довічне позбавлення волі. І більш за все суд так і присудить. ...Але мені його жалко - він хворенький змалку. Просто ж, падлюка, і жінку прикінчив, і на собі хрест навіки поставив, і дітей безбатьківщиною зробив. А ментам - респект. Хоч він і сам "лохонувся", але опера теж "не спали"...
3. Вася / 23 березня 2012, 15:49
За те що Олександр Назарьов скояв НЕМА НIЯКОГО ПРОЩЕННЯ. Вiн повынен померты ДУЖЕ СТРАШНОЮ СМЕРТЮ. I я думаю що так i буде,або в тюрмi,або на волi.......!
4. Полтава / 23 березня 2012, 16:44
Ненормальний психопад, якого потрібно міцно і назавжди ізолювати від суспільства!!! Дуже шкода, що таке часом відбувається у світі і Кобеляки не виключення!
5. 7777 / 23 березня 2012, 20:19
можливо вже наступила пора розпізнавати таких психів і вибраковувати їх із нашої(людської) общини
6. Майстер / 24 березня 2012, 01:36
1. 7777 пише:
«Дадуть максимум-15 (22+15=35)»

Напевно, все ж таки (22+15=37). А для таких виродків потрібно повертати смертну кару. Інші боятимуться.
7. Маргарита / 29 березня 2012, 16:32
А ніхто з вас не пробував знайти причину цього злочину,ніхто з вас не знає,як принижувала оцього як ви кажете "божого ублюдка" ота "свята"жертва,як вона викачувала з нього гроші,як він горбатився на 3-х роботах,аби тільки в Наташі було все,бо любив її до беспамяті,а вона його використовувала як сама хотіла,при цьому зустрічаючись з іншими чоловіками,і обзиваючи його"огризком"та неповноцінним чоловіком(я думаю ви розумієте,про що я говорю).Я випадково стала свідком того,як покійна на очах сторонніх людей принижувала Сашка і відносилась до нього як до собаки.Мені тоді хотілось дати їй ляпаса і сказати"Дорогенька,спустись на землю,і подивись хто ти із яким прицепом тебе взяв оцей "огризок",давши при цьому 4-х кімнатну квартиру і все у квартиру,а ти прийшла до нього в одній майці і шортах,а недавно я бачила тебе в дублянці за 4000 грн,при цьому що Сашко всю зиму проходив у кедах".Звичайно,цьому вчинкові немає виправдань,але я мати двох синів,і мені дуже б не хотілось,щоб і з когось з моїх синів отак знущались,а в результаті вони стали злочинцями.
8. Олексій / 29 березня 2012, 16:51
11. Маргарита пише:
«А ніхто з вас не пробував знайти причину цього злочину...»

+1

Змінено 29.03.2012, 16:53
9. Альберт / 29 березня 2012, 18:06
Люди не народжуються злочинцями, вони ними стають...під впливом суспільства, під впливом кожного з нас...Коли ми бачимо на вулиці обірваного хлопчика, який шукає, що б його вкрасти, бо йому нізащо купити їсти, ми думаємо: "Це майбутній зек" і відвертаємося, а можна просто дати шматок хліба...можна бути добрішими і цим попередити багато злочинів...
10. 7777 / 3 квітня 2012, 21:56
?????????? А що послужоло поводом до скоєння ЗЛОЧИНУ???


Сам по собі ЗЛОЧИН (ЯК І ЛЮБИЙ ОВОЩ ЧИ ФРУКТ) не росте (його потрібно ВИРОСТИТИ)
11. Марго / 7 квітня 2012, 09:44
Особисто для 7777:якщо ви ще й досі не зрозуміли що послужило привододм для злочину,прочитайте мої вищезгадані коментарі ще декілька раз,може хоч тоді дійде.
12. 7777 / 7 квітня 2012, 16:12
Марго. Щось підказує- що ви все-таки лобіюєте інтереси вбивці-жалієте.
На вашому місці лучше закрити -ся рукавичкою і мовчати- довго-довго- поки не загоїться рана
13. ПСИХОЛОГ / 10 квітня 2012, 19:21
7777. КТО НАМ ДАЛ ТАКОЕ ПРАВО ОСУЖДАТЬ? НИКТО. ЖИЗНЬ МУДДРЕЕ НАС ,ОНА ВСЕ РАСТАВИТ ПО СВОИМ МЕСТАМ, ПОЭТОМУ ЛУЧШЕ СЛЕДИТЬ ЗА СОБОЙ,СПРАЩИВАТЬ СЕБЯ И ЗАНИМАТЬСЯ СОБСТВЕННЫМ РАЗВИТИЯМ, А НЕ КРИТИКОЙ ДРУГИХ ЛЮДЕЙ."ПРЕЖДЕ ЧЕМ ОСУЖДАТЬ КОГО-ТО, ВОЗЬМИ ЕГО ОБУВЬ И ПРОЙДИ ЕГО ПУТЬ,ПОПРОБУЙ ЕГО СЛЕЗЫ, ПОЧУВСТВУЙ ЕГО БОЛИ. НАТКНИСЬ НА КАЖДЫЙ КАМЕНЬ,О КОТОРОЙ ОН СПОТКНУЛСЯ.И ТОЛЬКО ПОСЛЕ ЭТОГО ГОВОРИ,ЧТО ТЫ ЗНАЕШЬ- КАК ПРАВИЛЬНО ЖИТЬ!КАЖДЫЙ ЧЕЛОВЕК-ЧАСТИЦА ВСЕЛЕНОЙ ПЛОХОЙ ИЛИ ХОРОШ СУДИТЬ НЕ ВАМ.ПОСТАРАЙТЕСЬ ПОНЯТЬ ЕГО,ОН ВЕДЬ В СИЛУ КАКИХ -ТО ОБСТОЯТЕЛЬСТВ СТАЛ ИМЕННО ТАКИМ КАК СЕЙЧАС.МОЖЕТ БЫТЬ ЕМУ ,НАОБОРОТ,СТОИТ ПОСУЧУВСТВОВАТЬ,ВЕДЬ ВЫ ЖЕ НЕ ЗНАЕТЕ ЕГО ИСТОРИЮ.
14. ПСИХОЛОГ / 11 квітня 2012, 11:14

Адміністрація:
Коментар видалено за порушення п.2.4 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації